Erdélyi Mónika hírből sem ismeri a lógó ciciket

mell Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika és Berki Krisztián a mellekről beszélgetett egy plasztikai sebésszel. Mónika elárulta, neki nincs problémája ezzel a testrészével. 

Erdélyi Mónika bámulatos fogyása után teljesen kivirult. A műsorvezető elárulta, jelenleg semmi kifogása mellei ellen, de ha megereszkednének, azonnal felvarratná őket, hiszen ha lehet segíteni a problémán, miért ne tenné.

Kerüld el a lógó melleket!

Rossz híreink vannak. Sajnos sok olyan szokás okozhatja a mellek megereszkedését, amire rémálmainkban sem gondolnánk. Eláruljuk, mik ezek!

De szerencsére Mónika egyelőre köszönőviszonyban sincsen a lógó mellekkel. Természetesen Berki sem rejtette véka alá gondolatait: elárulta, szörnyen utálja a "parizer bimbókat".

Így fogyott le Mónika

Erdélyi Mónika kitűzött maga elé egy célt, és teljesítette. A műsorvezető dögösebb, mint valaha. Elárulta, hogyan dobott le magáról 10 kilót. Ezt ITT elolvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.