Éden Bence máris megdöntötte az új lányt

Forrás: TV2 -
szex Éden Tina Éden Hotel 3 Éden Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éden Bence nem bánkódott sokat Snjezana kiesése után, máris az egyik új lánnyal vigasztalódott. 

Marianna már egyszer segített Bence kielégületlenségén, azóta viszont szex nélkül volt kénytelen élni a fiú egészen mostanáig.

Forrás: TV2

A hétfő esti adásban már láthatjuk, ahogyan Bence és a nemrég beköltözött Tina először az ágyban, majd a zuhanyzóban esnek egymásnak.

Bevalljuk, azt gondoltuk, hogy néhány napig még gyászolja kiesett szerelmét, Snjezanát, de hát úgy látszik, a szexhiány nagy úr.

Nem akarják az Éden-fiúk Barbara "csoffadt" melleithttp://www.life.hu/bulvar/20150417-eden-barbarat-az-eden-hotel-3-jatekosat-utaljak.htmlSnjezi kiesésével új közellenség született az Édenben. Úgy tűnik, mindenki utálja Barbarát, ráadásul a kinézetével sincsenek megelégedve lakótársai. És a videóit még nem is látták...TV + BulvárOrigoSzakított VV Robin és Anett! A fiú visszamegy negyvenéves exéhez?http://www.life.hu/bulvar/20150417-vv-robin-a-valo-vilag-7-gyoztese-es-vv-anett-szakitottak.htmlSzakított a Való Világ 7 győztese, Robin és a műsor alatt megismert, néhány évvel idősebb, szintén ex-VV hős barátnője, Anett. Néhány SMS vetett véget a románcnak. TV + Bulvár--Micsoda bomba nő lett Éden Adriból! http://www.life.hu/bulvar/20150416-eden-adri-az-eden-hotel-3-jatekosa-nagyon-lefogyott.htmlAdri az Éden Hotel kezdete óta a súlya miatt aggódott, és ha ez nem lenne elég, szinte naponta piszkálta valamelyik fiú azzal, hogy ne egyen annyit. Ugyanakkor, mióta véget ért a műsor, bomba nővé edzette és diétázta magát. TV + BulvárOrigoNótár Mary rosszul lett a színpadonhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-notar-mary-rosszul-lett-a-szinpadon.htmlAz ájulás környékezte, a szédüléstől pedig szinte nem is látott az énekesnő, amikor egy hete rosszul lett a színpadon.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huShygys Leventének a színpad alatt okozott örömöt egy rajongóhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-shygys-leventenek-a-szinpad-alatt-okozott-oromet-egy-rajongo.htmlNem is olyan félénkek azok a ShyGys-fiúk, mint azt hirdették! Nagyon pikáns sztorit osztottak meg Kasza Tibivel. TV + Bulvár--Berki szerint nincs mentség a pornózásrahttp://www.life.hu/bulvar/20150415-berki-krisztian-az-eden-ejjel-musorvezetoje-szerint-nincs-mentseg-a-pornozasra.htmlBerki Krisztián elárulta, szerinte nincs mentség a pornózásra. A műsorvezető teljesen kiakadt az egyik játékos, Barbara múltján. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.