Ördög Nóra a Mónika Show-ból tanult a legtöbbet

Forrás: TV2 -
Ördög Nóra egyetem előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadást, ahol megosztotta tapasztalatait a közönséggel. 

Az Ének Iskolájának igazgatója, Ördög Nóra a Corvinuson tartott előadást, ahol karrierje minden állomását megosztotta hallgatóival.

Forrás: TV2

"Ami miatt leginkább megérte a váltás az, hogy most már önálló személyiségként tartanak számon. Én voltam az RTL Klubos Ördög Nóri, most meg Ördög Nóra vagyok, önálló személyiség, aki műsort vezet, éppen a TV2-n, és remélem, ez sokáig így is marad. Bár eredetileg nem ez motivált, de valószínűleg nekem ez volt a váltás legnagyobb hozadéka: hozzátett a személyiségemhez a függetlenedés az RTL Klubtól, még akkor is, ha ez nyilván fájdalmas váltás volt" – mondta a közönségnek Ördög Nóra. Hozzátette, úgy érzi, nem az ő hibája volt, hogy az RTL Klubbal nem tudtak szépen elválni.

A műsorvezető elárulta, gyakornokként kezdte az RTL-nél, először csak kávét főzött, majd a Mónika Show-ba castingolt szereplőket. Elárulta, ebből a műsorból tanulta a legtöbbet.

"Megkaptuk a témát, például: segítség, ver a férjem, beültünk az autóba a kollégáimmal, és mentünk vidékre az emberekhez. Meg kellett velük találni a hangot, megnyitni őket. Nem volt ez feltétlenül jó nekik, de azt gondolom, nagyon rosszat nem tettünk senkivel, kimondódtak dolgok, rendeződtek viszonyok és nyilván kaptak útiköltséget. A múltamnak ez az a része, amiről az gondolható, hogy nem dicsekszem vele, de ekkor tanultam meg mindent a szakmáról" – mondta Ördög Nóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.