Depressziós lett Baukó Éva

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
depresszió csalódás munkanélküliség Baukó Éva szakítás valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár és műsorvezető életében véget ért a pörgés, ami egyből padlóra küldte. Így pedig még szerelmi csalódását is nehezebben felejti.

Csúnyán átejtette Baukó Évát a férfi, akivel azt remélte, együtt élik le az életüket. A szakítás Évát a padlóra küldte és most, hogy munkája is véget ért és már nem vezet műsort az RTL Klubon, nem tudja, mihez kezdjen az életével – írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Valóban azt hittem, hogy benne megtaláltam az igazi szerelmet, ám kiderült, hogy átvert. Nagyon rosszul éltem meg, ráadásul jelenleg nem dolgozom, így sok időm marad a problémákon rágódni. Nem tudom, hogyan tovább, jelenleg nincs értelme az életemnek. Már nem tudok megbízni a férfiakban. Szeretnék már nyugodt, boldog kapcsolatban élni, és azt hittem, megtaláltam azt az embert, aki mellett végre lecsillapodhatok. Sajnos nem így lett, csúnya véget ért a kapcsolatunk" – magyarázta Éva, akiért barátai is aggódnak.

„Éva nagyon heves vérmérsékletű, és sokszor nem gondolja át a tetteit, ezért is aggódom, nehogy valami hülyeséget csináljon. Tudom, hogy erős nő, de most valóban sok nehézség jutott ki neki, amiből remélhetőleg mielőbb kilábal" – mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Mindent levetett

A Life.hu cikkében megnézheted, hogyan pózol Baukó Éva ruha nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.