futógép bizarr szauna kerekesszék műsorvezető nyeremény vetélkedő játék tolószék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futógépet nyert a The Price Is Right egyik adásának győztese. Aki egyébként kerekesszékes.

A The Price Is Right egy televíziós vetélkedő, amelynek legutóbbi adásának szerencsés játékosa egy bizonyos Danielle Perez volt.

Piknikkel ünnepelte kisfia születésnapját a kéz és láb nélküli férfihttp://www.life.hu/csalad/20140214-nick-vujicic-kisfia-egyeves-szuletesnapjat-hatalmas-zsurral-unnepeltek-meg.htmlNick Vujicic és családja egy fergeteges hangulatú születésnapi bulit tartott a gyerkőc tiszteletére. Volt lufi, játék, sőt még tortában fetrengés is.CsaládOrigoBizarr édesség! Élethű baba-tortákhttp://www.life.hu/news/20150504-elethu-baba-tortakat-keszit-egy-angliai-cukrasz-stacy-dudding-aki-barki-csemetejet-tortaba-onti.htmlA megszólalásig hasonlítanak az igazi kisbabákhoz az angliai Nyugat-Yorkshirben készült babatorták. Te beleharapnál a bébidbe?News--Majdnem tolószékbe került Bangó Margithttp://www.life.hu/drlife/20150423-bango-margit-kossuth-dijas-enekesno-majdnem-toloszekbe-kerult-gerincbetegsege-miatt.htmlHatalmas fájdalmak gyötrik az énekesnőt, akinek így is fellépései és rajongói az elsők.Dr. LifeOrigoTolószékbe került, mert barátnője sminkecsetét használtahttp://www.life.hu/drlife/20150407-jo-gilchrist-toloszekbe-kerult-mert-baratnoje-sminkecsetet-hasznalta-amitol-staphylococcus.htmlEgy fiatal anyuka súlyos árat fizetett azért, mert kölcsönkérte barátnője sminkecsetét: tolószékben kell leélnie az életét. Dr. Life--Bizarr: Mellszívó pumpával a keblein pózol Kourtney Kardashainhttp://www.life.hu/bulvar/20150420-kourtney-kardashian-mellszivo-pumpaval-a-mellein-pozol-las-vegasban.htmlMi tudjuk, mi hiányzott a mai napra: a Kardashian-család 36 éves üdvöskéje és az ő mellszívó pumpája. Jó szórakozást!TV + Bulvár--Tappancs nélküli kutyát kapott a láb nélküli kislányhttp://www.life.hu/news/20150425-tappancs-nelkuli-kutyat-kapott-a-lab-nelkuli-kislany.htmlA hároméves Sapphyre Johnson lábfej nélkül született, műlábbal éli az életét. Tündéri, tappancs nélküli kutyust kapott, akivel nagyon összebarátkoztak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.