Boggie megérkezett Bécsbe az Eurovízió helyszínére

Boggie dal Eurovíziós Dalfesztivál Bécs Wiener Stadthalle próba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Energiabombaként bírta az egyik legnehezebb napot Bécsben Boggie, a DAL 2015 győztese, aki életében először járt a Wiener Stadthalle-ban, ahol jövő héten indul az Eurovíziós Dalfesztivál.

Már az első próbája is megvolt Boggie-nak az Eurovízió hatalmas színpadán. A magyar csapat megkapta öltözőjét, ettek, ittak, interjúkat adtak, ráhangolódtak a nagy pillanatra. Íme, egy kis Eurovíziós életérzés:

Boggie és csapata a színpadon többször is elpróbálta a produkciót, melynek során a fellépők és a kamerák mozgását kellett leginkább csiszolni.

Gyönyörű nagylány lett Kiszel Tünde Donatellájábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-kiszel-tunde-musorvezeto-lanya-donatella-hatalmasat-not-es-lassan-csinos-nove-erik.htmlA műsorvezető méltán lehet büszke lányára, aki amellett, hogy jó tanuló, egyre nőiesebb is. Kiszel Tünde lassan alig tudja majd a hódolókat elhajtani mellőle.TV + Bulvár--Hajdú Péter: "Én voltam a hónap pornófilm-kölcsönzője"http://www.life.hu/bulvar/20150513-hajdu-peter-foiskolas-koraban-kolcsonzott-pornofilmeket.htmlA Kasza! Show-ban Kasza Tibi arról kérdezte a sztárpárt, Hajdú Pétert és Sarka Katát, vajon melyikük néz több erotikus témájú filmet. Ekkor derült ki egy érdekes infó Hajdú Péterről. TV + Bulvár--Fél óra alatt vált el Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-fel-ora-alatt-valt-el-kapocs-zsoka-es-habony-arpad.htmlKedden negyedik nekifutásra végérvényesen pontot tett viharos házasságára Kapócs Zsóka és Habony Árpád.TV + Bulvár--Szellő István: "A Híradó félkatonai szervezetként működik"http://www.life.hu/bulvar/20150512-szello-istvan-nem-tartja-magat-clooneynak-mondta-az-egy-csepp-ver-alapitvany-sajtotajekoztatojan.htmlA Life.hu riportere az Egy csepp vér alapítvány rendezvényén is részt vett. Szellő István híradózásról, az RTL Klub első időszakáról mesélt nekünk.TV + Bulvár--Brazil szívtipró lett a Rising Star énekese Peter Srámekhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-brazil-szivtipro-lett-a-rising-star-os-peter-sramek.htmlA Rising Star szlovák versenyzője, Peter Srámek arra vágyik, hogy olyan gazdag és jóképű legyen, mint a brazil sorozatok szívtiprói. Egy kis időre belebújhatott egy szappanopera főhős szerepébe.TV + Bulvár--Nagy Ricsi a Margit-hídra költözött – hatalmas franciaággyal érkezetthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-nagy-ricsi-a-margit-hidra-koltozott-ahova-egy-hatalmas-franciaaggyal-erkezett.htmlAz X-Faktor egyik legsikeresebb énekese kibútorozott Budapest hídjára, de vajon mit szóltak ehhez a járókelők?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.