Dráma a Dawson és a haverok körül! Új forgatókönyvet írtak a sorozat lezárásához!

Forrás: Dawson's Creek -
forgatókönyv rajongó Joshua Jackson sorozat lelkitárs őszinteség befejezés népszerűség James Van Der Beek Katie Holmes Dawson és a haverok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dawson és a haverok befejezése sok rajongót meglepett. Most az is kiderült, hogy az első forgatókönyv szerint nem is így ért véget a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata.

Ha még emlékszel rá, Joey Potter, azaz Katie Holmes nem a Spielberg-mániás Dawson (James Van Der Beek), hanem Pacey (Joshua Jackson) karjaiban kötött ki a sorozat végén. Igaz, hogy mindkét fiúval volt valami kavarás a hat évad alatt, de mégiscsak Dawson volt az örök barát és lelkitárs, akit Joey nagy szerelmének vártak a rajongók.

Forrás: Dawson's Creek

„Világos volt számunkra, hogy Joey és Dawson az, akiknek örökké együtt kell maradni. Kevin ( a sorozat egyik menedzsere) azonban egyszer csak felhívott, és azt mondta: meggondoltam magam” – mesélte Paul Stupin, a film készítője.

„Úgy éreztem, hogy ennek a tiniknek szóló filmnek jót fog tenni ez a csavar. Az őszinte dolgok néha meglepőek, én pedig valami valódit, életszagút akartam” – mesélte Kevin Williamson.

A film készítői egyébként a hétvégi ATX televíziós fesztiválon meséltek a sorozatról, ahol a Szívek szállodája szereplői is összegyűltek.

Így változtak meg a Dawson és a haverok sztárjai

A népszerű tinisorozatot, a Dawson és a haverokat 1998 és 2003 között vetítették idehaza. Az amerikai széria a nézőket is elvarázsolta, rengetegen követték Dawson Leery és barátai életét. Mi történt azóta a szereplőkkel? Íme.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.