Nyári Diána Facebook Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia egy igazán szexi képet posztolt Facebook oldalára.

Úgy tűnik a Barátok Közt Hannája igen csak élvezi a forróságot. Közösségi oldalán örvendeztette meg rajongóit az alábbi szemrevaló szelfivel. A kép komnmentjéből pedig azt is megtudhatjuk, hogy Hanna nagy szenvedélye az úszás - ami meg is látszik csinos alakján.

Forrás: Facebook/Nyári Diána

"Egy kis kikapcsolódás... És az örök szerelmem, az úszás!!!"

Kivel bújt ágyba Sarka Kata?http://www.life.hu/bulvar/20150614-sarka-kata-kutyajaval-millaval-rakott-ki-kozos-kepet-instagramra.htmlNagyon édes közös képpel búcsúzott el tegnap este Sarka Kata Instagramon. TV + BulvárOrigoHollywoodi sztárral vacsorázott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150614-tom-hanks-es-vajna-timea-egyutt-vacsorazott.htmlIgen nagy megtiszteltetésben volt része tegnap este Vajna Tímeának: együtt vacsorázott a két Oscar-díjjal is büszkélkedhető színésszel.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVitázik az álompár? Bochkor Gábor és Várkonyi Andi van, hogy külön szobában alszik!http://www.life.hu/bulvar/20150523-bochkor-gabor-es-parja-varkonyi-andrea-gyakran-veszekednek-smsen-keresztul.htmlBochkor Gábor egy interjúban bevallotta: előfordul, hogy párjával, Várkonyi Andival akár napokig is vitatkoznak, mire megoldják a konfliktusokat.TV + Bulvár--Hihetetlen! Kozsó feltámadthttp://www.life.hu/bulvar/20150523-agymutete-utan-szegeden-ter-vissza-a-szinpadra-kozso.htmlNem rég még logopédus tanította újra beszélni, két hét múlva azonban már újra koncertezik az agyműtéten átesett énekes.TV + BulvárOrigoNem fogytak el a szép lányok! Titkos favoritok, akik csak jövőre indulnak szépségversenyen!http://www.life.hu/bulvar/20150612-jovore-szepsegversenyeken-indulo-pincerlanyok.htmlSzerencsére még nem fogytak el a szépségek, pedig nem lehet túl egyszerű minden évben olyan lányokat találni, akik szépek, okosak, és korábban még nem indultak el a két, legjelentősebb hazai szépségverseny valamelyikén. TV + Bulvár--Milliókat csalt ki nyugdíjasoktól a híres énekeshttp://www.life.hu/bulvar/20150523-severino-seeger-a-nemet-megasztar-nyertese-nyugdijasoktol-csalt-ki-penzt.htmlA legnagyobb német tehetségkutató, a DSDS legújabb nyerteséről, Severino Seegerről egy sötét titok látott napvilágot. Kiderült: az énekes egy pofátlan csaló.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.