Botrány a láthatáron? Tagadja az őt ért vádakat Hugh Hefner

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Holly Madison Playboy szex nyuszilány drog Hugh Hefner cáfolat reagálás könyv villa botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drog, szex és féltékenykedés - az egykori nyuszilány, Holly Madison kitálalt arról, mi zajlik a híres-hírhedt Playboy-villában, és milyen ember valójában Hugh Hefner. A Playboy-mogul végre reagált az őt ért vádakra.

Hatalmas botránykönyvként harangozták be Holly Madison művét, a Down The Rabbit Hole-t, amely a Playboy-királyról, Hugh Hefnerről készült lerántani minden, makulátlannak cseppet sem nevezhető leplet.

Holly Madison és Hugh Hefner még 2007-ben - Ekkor még szent volt a béke Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Az egykori nyuszilány, aki ma egy 2 éves kislány boldog anyukája, a kötetben leírtak szerint soha nem érezte magát olyan rosszul az ágyban senkivel, mint Hefnerrel, akit egy manipulatív és szánalmas alaknak írt le, és annyira megviselte a Playboy-villában töltött időszak, hogy az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.

Végre maga a 89 éves Hefner is reagált a könyvben megjelent állításokra. "Életem során több csodálatos nőhöz kötöttek romantikus szálak, mint amennyit megérdemeltem volna. Sokan közülük továbbléptek, és boldog, egészséges, valamint tevékeny életet élnek, és a mai napig nagyon jó barátságban maradtam velük. Sajnos néhányan közülük úgy gondolták, újraírják a múltat, hogy a reflektorfényben maradhassanak. Ahogy a régi mondás is tartja: nem kedvelhet mindenki" - mondta el a US Weekly magazinnak a Playboy-mogul, aki állítólag több mint 1000 nővel bújt ágyba. A könyvben leírt további szaftos részletekért kattints ide!

Nánási Pál a a Playboy magazin kiadója, Hugh Hefner villájában járt!http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140831-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-hugh-hefner-a-playboy-magazin-kiadoja-es-kastelya.html15 évembe tellett, de bejutottam Hugh Hefner házába, és még a feleségét, Crystal Hefnert is lefotóztam.Nánási Pál--Dani Mathers az év legjobb nője a Playboy szerinthttp://www.life.hu/intim/20150516-dani-mathers-az-ev-legjobb-noje-a-playboy-szerint.htmlA Playboy május 14-én jelentette be, hogy 2015-re Dani Mathersnek ítélte a Playmate of the Year címet. IntimOrigoHugh Hefner neje odatette magáthttp://www.life.hu/intim/20140705-hugh-hefner-felesege-crystal-hefner-szexin-unnepelte-julius-4-et.htmlA július 4-i ünnepségből a Playboy-villa lakói sem maradhattak ki. Intim--Ilyen lenne egy vérbeli playboy?http://www.life.hu/bulvar/20150410-playboy-dijatado-gala-partijan-kerestuk-a-valaszt-milyen-egy-playboy.htmlMint arról beszámoltunk, idén is megrendezték a Playboy magazin éves díjátadó gáláját. Stílusosan arra kerestük a választ a díjátadó partin, hogy mit gondolnak a hazai sztárok, vajon milyen is lehet egy hamisítatlan playboy? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, kukkantsd meg a videót!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMegsüketült a potencianövelőtől Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/drlife/20110620-megsuketult-a-potencianovelotol-hugh-hefner.htmlA nyuszis magazin atyja már alig hall valamit, sőt a memóriáját is kezdi elveszteni - árulta el Hefner két barátnője, Karissa és Kristina Shannon.Dr. Life--Elárulta az egykori Playboy-modell, miért ment hozzá az 57 évvel öregebb milliomoshozhttp://www.life.hu/intim/20150128-cathy-schmitz-volt-playboy-modell-elarulta-miert-ment-hozza-richard-lugner-osztrak-milliardoshoz.htmlMit számít az 57 év korkülönbség, ha dúl a szerelem? Richard Lugner és Cathy Schmitz hét hónap után kelt egybe. Állításuk szerint nagyon szeretik egymást, de meg kell tanulniuk, milyen házasnak lenni.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.