Csodaszép nővé érett kedvenc gyermekkori filmünk sztárja

Anna Chlumsky romantikus My Girl - Az első szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban lencsevégre kapták a My Girl - Az első szerelem című film sztárját, Anna Chlumsky-t. A cuki kislányból igazi nő lett, szinte rá sem ismerni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anna Chlumsky a napokban tette tiszteletét a vörös szőnyegen, A Vaslady című film premierjén. A 31 éves Anna persze sokat változott húsz év alatt, mert akár hisszük, akár nem, már 20 éve annak, hogy 11 évesen főszereplőtársa volt Macaulay Culkinnak a sokak által imádott moziban, a My Girl - Az első szerelem című filmben. Anna azóta férjhez ment, karrierje pedig ismét feltámadóban van, hiszen nemrég főszerepet kapott a hamarosan induló Veep című sorozatban, mely Selina Meyer politikai pályafutásáról szól.






A kamerák előtt fakadt sírva Zoltán Erika - Őszintén vallott édesapjárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111214-a-kamerak-elott-fakadt-sirva-zoltan-erika-oszinten-vallott.htmlSe gyerektartás, se látogatás: nem törődik gyerekeivel Havas Henrik fiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111214-havas-henrik-dramaja-gyamot-kaptak-felarva-unokai-miutan-a-musorvezeto.htmlKétségtelenül a világ egyik legszexibb apukája Orlando Bloomhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111213-ketsegtelenul-a-vilag-egyik-legszexibb-apukaja-orlando-bloom.htmlA nagy uzsonnakérdés: készítsünk vagy pénzt adjunk?http://www.life.hu/anyaskodj/20111103-a-nagy-uzsonnakerdes-keszitsunk-vagy-penzt-adjunk.htmlA nagyszülő a hosszú élet titka - Így hatnak az idősek a fiatalabb generációkrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111212-a-nagyszulo-a-hosszu-elet-titka-igy-hatnak-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.