Bikinis lesifotók készültek a terhes Katalin hercegnőről

lesifotós Katalin hercegnő pletykalap bikini nyaralás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még fél év sem telt telt el Katalin hercegnő hatalmas botrányt kavaró félmeztelen fotói után, máris sorakoznak a következő viharfelhők a Buckingham-palota fölött. Az épp első gyermekét váró Katalinról ugyanis bikinis fotók készültek, amelyeket címlapján hoz az olasz Chi magazin.

Ha Katalin és Vilmos teljesen átlagos pár lennének, a rokonaikon és néhány irigykedő Facebook-ismerőseiken kívül senkit nem érdekelne, milyen képek készültek róluk a karib-tengeri Mustique szigetén, ahol nyaraltak. Nem így van ez a brit királyi trónörökössel és feleségével, aki a világ egyik legtöbbet fotózott asszonya, és nem mellékesen épp első közös gyermeküket várja. Ha Katalin és Vilmos azt gondolta, hogy a festői szigeten elbújhatnak a lesifotósok elől, akkor tévedtek: a Chi magazin szerdán megjelenő számának címlapján ott vannak mindketten.

Kattints ide, és nézd meg az álomszép luxusvillát, ahol Katalin és Vilmos elbújtak a világ elől!



Forrás: www.mondadori.com
Forrás: www.mondadori.com

A négyhónapos terhes Katalin hercegnő a címlapi képeken bikinit visel, így tökéletesen látszik, hogyan gömbölyödik a pocakja. A hercegi pár sajtószóvivője szerint Vilmos herceg és felesége csalódottak, amiért a privát nyaralásukon készült képek nyilvánosságra kerültek. Ez szerintük nem más, mint a magánélethez való joguk megsértése - írja a brit Daily Mail, amely természetesen kikockázta a Chi magazin címlapján látható képeket.

Így fest smink nélkül az egyik legszebb magyar sorozatszár



A Chi magazin neve ismerős lehet azoknak, akik olvastak az előző botrányról is. Akkor a képeket a francia Closer magazin hozta le először, de az olasz pletykalap volt, amelyik 26 oldalon utánközölte őket.

Milliós luxusvillában pihen Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130212-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-a-karibszigeteki-mustique-luxus-nyaralohelyen.htmlDivatosan takargatja gömbölyödő pocakját Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130203-katalin-hercegno-terhes-pocakjat-divatos-kopeny-takarja.htmlKóstold meg Katalin hercegnőt!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130124-katalin-hercegno-kate-middleton-portrejat-pizzabol-is-elkeszitettek.htmlKatalin hercegnő pilatesedzésekre járhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130121-pilatesszel-jogaval-es-kutyasetaltatassal-tartja-magat-formaban-katalin-hercegno.htmlJúliusban szül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-juliusra-varhato-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-elso-gyermeke.htmlÁtfestették Katalin hercegnő portréjáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130114-atfestettek-katalin-hercegno-elso-portrejat-a-kritikusok.htmlKatalin hercegnő terhespocakot villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130113-katalin-hercegno-kate-middleton-terhes-pocakot-villantott.htmlKészülhet rossz kép Katalin hercegnőről ishttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20130111-katalin-hercegno-hivatalos-portrejat-kritizaljak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.