Katalin hercegnő portré festmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken került leleplezésre Katalin hercegnő első hivatalos portréja, amit Paul Emsey festett. A festőt és az alkotást azonban sok kritika érte mind a kritikusok, mind a közönség részéről.

Egyedül a királyi család és Kate volt megelégedve a képpel, amin a hercegnő öregebbnek tűnik, mint valójában. A kritikusok nemcsak a szájukat koptatták, hanem a képszerkesztő programot is, így különleges alkotások születtek, amiket itt nézhetsz meg!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pénteki leleplezésen Katalin először mutatta meg kerekedő pocakját. A várandós hercegnő kezével és táskájával próbálta takarni a hasát, de az ügyes fotósok azért készítettek pár képet, amin jól látható a domborulat.

Ha kíváncsi vagy, milyen volt Katalin hercegnő kislányként, az Akkor és Most oldalon egy különös galériát láthatsz róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.