Bambuszcellába került Mici

Forrás: nanasi.hu -
bambusz trópusi szigetek családi fotó Nánási Pál Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál hivatalos oldalán osztotta meg a meghitt családi fotót, amelyen jól látszik, feleségének, Ördög Nórának milyen szépen kerekedik a pocakja.

Ahogy a Life.hu sztárszerzőjéről, Nánási Pálról kiderült, nemrég egy trópusi szigeten tölti napjait.

Forrás: nanasi.hu

A hivatalos oldalán megjelent képek tanúsága szerint fényképezőgépe mellett magával vitte családját, a második gyermeküket váró Ördög Nórát és kislányukat, Micit is – a meghitt családi fotót ide kattintva nézheted meg. Hiába bújt a bambuszok fedezékébe, a képen jól látszik, hogy az RTL Klub műsorvezetőjének szépen kerekedik a pocakja.

Az előszoba a lakás névjegye – így dobd fel!http://www.life.hu/csalad/20140314-az-eloszoba-a-lakas-nevjegye-igy-dobd-fel.htmlSokszor elhanyagoljuk, pedig ez az első benyomása az otthonunkról annak, aki átlépi a küszöböt. Az előszoba jelentőségéről sokan megfeledkeznek, pedig néhány mozdulattal akár a lakás büszkeségévé is tehetjük. Íme, néhány ötlet.Család--Derékgyakorlat labdával – nem könnyű, de nagyon hatékony!http://www.life.hu/ez-zsir/20140331-edzes-nagy-amarilla-segitsegevel-derekgyakorlatok.htmlAzt már tudjuk, hogyan lesz szálkás karunk és formás popsink nyárra, ám a bikinialakhoz a darázsderék sem árt. Nagy Amarilla, a Life.hu aerobikoktatója ezúttal kedvenc labdás derékgyakorlatait mutatja be.Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huEmma Watson jógát oktat?http://www.life.hu/news/20140403-emma-watson-szineszno-a-harry-potter-szarja-jogaoktato-szeretne-lenni.htmlA gyönyörű színésznő új karrier építésén dolgozik!News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.