A szerelem kortalan - 103 évesen vette feleségül 91 éves szerelmét

Forrás: Northfoto -
idős házaspár Guiness rekord szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem örök! Tudta ezt jól az a 103 éves vőlegény is, aki 91 éves menyasszonyát vette feleségül tegnap délután.

A pár egyébként már huszonhét éve együtt élt, csak eddig nem tartották fontosnak a kapcsolat hivatalossá tételét. Az újdonsült férj azt is elárulta, hogy nem bánta meg, hogy nem kérte meg korábban barátnője kezét, azt viszont nem árulta el, hogy miért döntöttek végül mégis a házasság mellett.

A friss házasok: George Kirby és Doreen Lucky Forrás: Northfoto

Az együtt 194 éves pár a a Guinness Világrekordok szerint világ legidősebb újdonsült házaspárja.

37 év után válik Somló Tamáshttp://www.life.hu/csalad/20150614-somlo-tamas-37-ev-utan-nem-tud-elvalni-lengyel-felesegetol.htmlA 67 éves művész 37 éve házas, de már jó ideje szeretne véget vetni ennek a kapcsolatnak.CsaládOrigoHétfőn kezdődik az igazi nyárhttp://www.life.hu/csalad/20150614-hetfon-kezdodik-az-iskolasoknak-a-vakacio.htmlHétfőn véget ér a 2014/15-ös tanév, és megkezdődik a diákoknak a várva várt, két és fél hónapos nyári vakáció. A tanulók az idén is számos tábor közül választhatnak a szünet idejére.CsaládThinkstockMegházasodott Károly Fülöp, a svéd király egyetlen fiahttp://www.life.hu/csalad/20150614-meghazasodott-karoly-fulop-a-sved-kiraly-egyetlen-fia.htmlA herceg választottja az egykori reality-sztárt, a bikinimodell Sofia Hellqvist, az esküvőt tegnap tartották.CsaládNorthfotoÍzek, imák, babák - Várandósságod 21. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150612-ez-tortenik-a-terhesseg-21-heteben-a-babaval-es-a-mamaval.htmlA 21. hétre babád erőteljes növekedése kicsit lassulni kezd, de ne aggódj, ez így van rendjén! A szervei továbbra is megállás nélkül fejlődnek.CsaládThinkstockOktatási reform egy 17 éves szemével - Exkluzív interjú Mara Steiuvalhttp://www.life.hu/csalad/20150613-brain-bar-budapest-a-life-hu-exkluziv-interjura-mara-steiuval.htmlHaverok, buli, önfeledt szórakozás? Nem! Pénzügyek, oktatási reform és programozás. A 17 éves Mara nem éppen egy tipikus középiskolás életét éli: egy olyan applikációt alkotott okostelefonra, amely a fiatalokat különböző pénzügyi és vállalkozási problémákon viszi keresztül. Mindezt miért? Nem kisebb cél érdekében, mint megreformálni a jelenlegi oktatási rendszert. Család--A gitárosok párjai mindig ilyen szépen és szépet szülnek?http://www.life.hu/csalad/20150612-jonva-baba-hadas-krisztaval-a-gitarosok-parjai-mindig-ilyen-szepen-es-szepet-szulnek.htmlSzintén zenész? Ez a szófordulat most nem öncélú poén, hanem színtiszta valóság: két zenész családunk is volt a Jön a baba sorozat két évadjában. És a hasonlóság nem merül ki csupán abban, hogy zenekart vezetnek. Mindkét családban fiatal, nagyon csinos az édesanya, mindketten nagyon komoly, felelősségteljes munkát végeztek a várandósság előtt, és mindketten lányt szültek. Ha még ez sem lenne elég: mindkettejük párja fiút szeretett volna lány helyett, és mindketten természetes szüléssel adtak életet a gyereküknek: hab a tortán, hogy mindkét baba csudaszép volt!CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.