Maddie Ziegler Flynn McGarry siker sikeres emberek tinédzser tizenéves Malia Obama Legbefolyásosabb hírességek Time Jaden Smith Amandla Stenberg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Time az idén is összeállította az év legsikeresebb tinédzsereinek listáját. A felsoroláson összesen harmincan kaptak helyett - a következőkben bemutatjuk az 5 legmenőbb tizenévest.

Hogy a Time szerint mitől sikeres egy tinédzser? A menőséghez számos út vezethet: lehet valaki az Egyesült Államok elnökének a lánya, világszerte ismert Instagram-sztár, vagy éppen tizenéves étteremtulajdonos.

Maddie Ziegler, 13 éves

Madison Nicole Ziegler 2002. szeptember 30-án látta meg a napvilágot Pittsburghben. A kislány kétévesen csatlkozott az Abby Lee tánctársulathoz, ahol a mai napig keményen gyakorol és tanul. A 13 éves Maddie ma már profi táncos, nevét a Lifetime csatornán futó Dance Moms nevezetű reality show-ban ismerte meg az Egyesült Államok, világhírnevet pedig Sia Chandelier c. videóklipje hozta meg számára. A tánc mellett ebben az évben a modellkedésbe is belevetette magát: Ralph Loren 2015-ös őszi divatshow-jában debübált a kifutón. Emellett több nemzetközi magazin címlapján is szerepelt már, úgy mint a Harper's Bazaar, vagy a Cosmopolitan.

Forrás: AFP

Flynn McGarry, 16 éves

Ez a 16 éves amerikai fiú jelenleg az Egyesült Államok egyik legtöbb figyelmet kapó étteremtulajdonosa, amely étteremben ő maga a séf. Flynn 12 éves kora óta van jelen a szakmában: ekkor kezdett első vállalkozásába, ami azt jelentette, hogy anyja kaliforniai lakásában főzött a hozzájuk látogató vendégeknek. Eureka nevezetű New York-i étterme heti három napon tart nyitva, és egyelőre tizennégy fajta ételt kínál. Egy személy részére 160 dollárba kerül egy vacsora.

Forrás: AFP

Amandla Stenberg, 17 éves

A most 17 éves színésznőnek az Éhezők viadala c. film hozta meg a világsikert, amelyben a 12 éves Rue-t alakította. Amandla 1998. október 23-án Kaliforniában született, afrikai és dán származású. Négyévesen kezdett el modellkedni egy Disney-katalógusban, szerepelt számos nemzetközi reklámfilmben, köztük például a McDonald's, valamint a Walmart hirdetéseiben. Karrierje az Éhezők viadala után sem állt meg, 2014-ben ő szinkronizálta a Rio 2 című animációs film Bia nevű karakterét, szerepet kapott az idén idult Mr. Robinson nevű vígjátéksorozatban, és a jövőre moziba kerülő As You Are c. filmben.

Forrás: AFP

Jaden Smith, 17 éves

A listáról természetesen nem hiányozhat az amerikai fiatalok Paulo Coelhója sem. Will Smith folyamatosan kétségbeesett fejet vágó fia azonkívül, hogy rendszeresen árasztja el Twitter-profilját banális (és általában értelmetlen) életbölcsességekkel, a show-bizniszbe is szorgalmasan tevékenykedik. Kollaborált már Justin Bieberrel, és volt közös filmje édesapjával, Will Smithszel is. Az utóbbit egyébként 2014-ben A legrosszabb színész kategóriában Arany Málna díjjal honorálták.

Forrás: AFP

Malia Obama, 17 éves

Barack Obama legidősebb lányát, Maliát egyre gyakrabban emlegetik tini stílusikonként. A 17 éves tini valószínűleg édesanyjától lesi el elegáns és nőies stílusát, ami ugyanolyan jól áll neki is, mint a First Ladynek. Malia egyébként 175 centi magas, hosszú lábaival igazi modellalkat, kíváncsian várjuk, kamatoztatja-e majd ezen adottságait a jövőben.

Forrás: Northfoto
2015, a nagy babavárás éve http://www.life.hu/csalad/20151208-varandos-terhes-hiressegek-2015ben.htmlMár 2015-ben is jó pár sztárbaba látta meg a napvilágot, azonban még 2016-ra is tartogatnak néhány meglepetést a celebanyukák. Lássuk hát, kik azok a híres családok, akikről idén tudtuk meg, hogy gyermeket várnak. CsaládOrigoA hálózat csapdájában - Netes kisokos szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20151211-netes-szotar-szuloknek-4g-3g-lte-hogy-ertsuk-mi-mit-jelent.htmlNéha úgy érzed, hogy gyermekedet és téged egy egész világ választ el? Folyamatosan okostelefonját nyomkodja, különböző "gékről", frekvenciákról meg sebességről beszél neked, mialatt te tátott szákkal bámulsz rá? Olvasd el kisokosunkat és brillírozz te is! Család--Miért vállalunk gyereket?http://www.life.hu/csalad/20151208-miert-vallalnak-es-miert-nem-vallalnak-az-emberek-gyereket.htmlMiért vállalnak, vagy éppen miért nem vállalnak a nők gyermeket? A tudatos gyermektelenség árnyalatait egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, és azt is kiveséztük, miért nem állnak készen a mai huszonévesek a szülésre. A gyermekvállalás és az anyaság valódi okairól azonban mind ez idáig nem volt szó.Család--2015 legcukibb sztárbabáihttp://www.life.hu/csalad/20151207-2015-ben-szuletett-celeb-babak.htmlA 2015-ös év sem volt híján családi drámáknak, csodás egymásra találásoknak vagy éppen régóta várt gyermekáldásnak. Mivel az első két témával korábban már foglalkoztunk, jöjjenek most az idei év újszülött celebcsemetéi! Család--Így ünnepli a hanukát Mark Zuckerberg magyar pulija - De mit takar pontosan ez az ünnep?http://www.life.hu/csalad/20151208-hanuka-tortenete-mark-zuckerberg-pulija-beast-is-hanukazik.htmlA világ egyik legismertebb magyar lénye jelenleg kétségkívül Mark Zuckerberg Beast (Vadállat) nevezetű übercuki, fehér pulija. Beast 2010 januárjában, az Egyesült Államokban jött a világra, de szüleit anno Magyarországról hozták. Család--Őrangyalok igenis léteznek - Emberek, akiknek hajszálon múlt az életükhttp://www.life.hu/csalad/20151207-orangyalok-igenis-leteznek-emberek-akiknek-a-jo-szerencsen-mult-az-eletuk.htmlVajon léteznek őrangyalok? Vagy létezik valamilyen magasabb szintű erő, aki mindenkinek a sorsát előre megírta és irányítja? Ha a kérdésekre ma még nincs is biztos válasz, számtalan olyan történet kerül napvilágra, amikor valaki halálos veszélyből menekült meg - "angyala" segítségével. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.