alkoholproblémák színház színész Gesztesi Károly alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon aggódik fiáért Gesztesi Károly édesanyja, Gesztesi Zsuzsa, aki a Borsnak nyilatkozott arról, hogy tehetetlennek érzi magát a jelenlegi helyzetben. 

"Nagyon aggódunk a fiamért. Aggódni kell érte" – mondta a Borsnak Gesztesi Károly édesanyja, aki kénytelen tehetetlenül nézni azt, ami mostanában fiával történik.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: összecsaptak a színész feje felett a hullámok. Gesztesi múltkor nem érkezett meg egy győri előadásra, melyben szerepelt volna. Az eset kapcsán a közönség mélységes felháborodásáról és alkoholproblémákról cikkeztek a lapok. Gesztesi később Vujity Tvrtkónak adott egy meglehetősen különös interjút, ami után a műsorvezető elmondta: megviselte a színésszel való beszélgetés, ami alatt nagyon furcsán érezte magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.