karácsony Sarka Kata Hajdú Dávidka Hajdú Noncsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere ezúttal Sarka Katát kapta mikrofonvégre. A gyönyörű anyuka elárulta, mit kap Dávidka és Noncsi karácsonyra, és azt is, hogyan ünnepel minden évben a Hajdú-család.
Bombának látszó tárgy miatt kényszerleszállást hajtott végre egy repülőhttp://www.life.hu/news/20151220-bombanak-latszo-targy-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-repulo.htmlOrigoHalálos baleset történt a 38-as főútonhttp://www.life.hu/news/20151220-halalos-baleset-tortent-a-38-as-fouton.htmlVasárnap kora hajnalban történt halálos baleset a 38-as számú főúton.NewsThinkstockAz 57 éves Fehér Anna először mesélt négy és fél éves kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20151127-az-57-eves-feher-anna-eloszor-meselt-negy-es-fel-eves-kisfiarol.htmlÖtvenhárom évesen szülte meg kisfiát, Barnabást Fehér Anna színésznő. Ötvenen túli terhessége nagy port kavart akkoriban. A Best magazinnak beszélt először a kisfiúról. Család--Végre! Kim Kardashian megmutatta a kis Saint-ethttp://www.life.hu/csalad/20151220-kim-kardashian-es-kanye-west-masodik-gyereke-saint-igy-nez-ki.htmlA fél világ arra várt, hogy végre megnézhesse Kim Kardashian és Kanye West második, érdekes nevű csemetéjét.Család--Megható vallomás! Ilyen testvérek György herceg és Sarolta hercegnő http://www.life.hu/csalad/20151123-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-jo-testverek.htmlSarolta hercegnő és György herceg igazi mintatestvérek. Aranyos információk derültek ki a királyi csemetékről. Család--Édes kismajmokat etetett Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20151110-edes-kismajmokat-etetett-berki-natasa-zselyke.htmlNati 2. születésnapja alkalmából állatkertbe látogatott a Berki család, ahol majmokat etethettek. Krisztián hamar a kisállatok kedvence lett… Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.