Ada jól főz vagy sem? Fiai elárulták!

Forrás: Facebook/Pintér Adrienn Ada -
műsorvezető fiú főzés konyha Ada gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi kerül a reggeli asztalra Adáéknál? Szeretik-e a fiai a műsorvezető főztjét? Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere alaposan kifaggatta Adát és két fiát arról, mi minden történik a magyar sztár konyhájában, és a fiúk mennyire elégedettek édesanyjuk főzési tudásával.

Kedvenc ételek, karácsonyi menü és egyéb finomságok - Ada és fiai őszintén beszéltek arról, mi minden kerül a családi asztalra, illetve a gyerekek mennyire elégedettek azokkal. A videót alább tekintheted meg:

Igenis létezik ünnepi menü kalóriabombák nélkül - Próbáld ki te is!http://www.life.hu/ez-zsir/20151217-egeszseges-unnepi-menu-otletek.htmlA karácsony nem a diétáról szól, és mire végigjárod a szülőket, nagyszülőket, távoli rokonokat, úgy érezheted, minimum egy ruhamérettel nagyobb nadrágra lenne szükséged. Ám nem kell, hogy te is hizlaló, kalóriában gazdag karácsonyi vacsorát készíts – íme, néhány praktika, amit érdemes kipróbálni!Ez Zsír!--Ada dekoltázsától nem lehet a karácsonyfájára figyelnihttp://www.life.hu/intim/20151225-ada-pinter-adrienn-musorvezeto-dekoltazsatol-nem-lehet-a-karacsonyfajara-figyelni.htmlAda, akit, mint ismeretes, kirúgtak az RTL Klubtól, csodás képpel köszöntötte követőit az Instagramon. Intim--Süteményárusnak álltak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151208-sutemenyarusnak-alltak-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-nemeth-mate-riporter-videoja.htmlImmár negyedik alkalommal rendezte meg a Telekom jótékonysági süteményvásárát, amelybe Váczi Gergőn kívül az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai, köztük Barbi és Evelin is bekapcsolódott. TV + Sztárok--Így búcsúzik Ada az RTL Klubtólhttp://www.life.hu/sztarok/20151223-igy-bucsuzik-ada-az-rtl-klubtol-megszunik-a-reflektor.htmlAhogy megírtuk, több más műsorral együtt a Reflektor is lekerül az RTL Klub képernyőjéről, így Adát sem láthatjuk tovább a televízióban. TV + SztárokOrigoÍme, 2015 legínycsiklandozóbb karácsonyi sütije!http://www.life.hu/karacsony/recept/20151221-2015-leginycsiklandozobb-karacsonyi-sutije-eredmenyhirdetes.htmlNem tudod milyen édességgel lepd meg a családot szentestén? Készítsd el 2015 legínycsiklandozóbb süteményét! Recept--Ünnep feketében? Miért ne! Három ruhadarab, amire szükséged lesz decemberbenhttp://www.life.hu/trend/20151214-divat-es-trend-fekete-szettek-decemberre-szilveszterre-moziba.htmlAnnak ellenére, hogy tudjuk, a fekete komor szín, és kevés nő van, akinek a bőrtónusához igazán passzol, mégis rajongunk érte. Ha nincs kedved a feltűnő árnyalatokhoz, és inkább maradnál a jól bevált fekete holmiknál, akkor a következő cikk neked szól – íme, három ruhadarab, amit érdemes beszerezned még az ünnep előtt!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.