György hercegnek gyerekként kell kiélvezni a szabadságot

Forrás: Facebook/Kensington Palace -
család Katalin hercegné Vilmos herceg szabadság György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos jól tudják, hogy György herceg élete idősebb korában a kötelességekről fog szólni, ezért azt szeretnék, ha gyerekként kiélvezhetné szabadságát. Szerencsére a Montessori-pedagógia is egyetért ezzel.

György herceg, aki harmadikként várományos a trónra, gyerekként is az érdeklődés középpontjában van, idővel pedig egyre több hivatalos rendezvényen kell majd megjelennie és egyre több felkérésnek kell eleget tennie. Ezért is szeretnék a szülei, hogy gyerekként minél jobban kiélvezhesse a szabadságot.

Forrás: Facebook/Kensington Palace

Az óvoda, ahová beíratták György herceget, nagyon is egyetért a szülők hozzáállásával. A Montessori-pedagógia szabadságra ösztönzi a gyerekeket. "Annyi szabadságot kell adni nekik, amennyit csak lehetséges, és addig, ameddig csak lehetséges" - vallják. Ez a rendszer erős, önbalommal teli embereket nevel, akik mindig készen állnak majd arra, hogy helyes döntést hozzanak.

Nyílt levél egy lázadó tinihezhttp://www.life.hu/csalad/20160126-egy-elkeseredett-edesanya-levele-13-eves-tini-lanyahoz.htmlA kamaszkor átvészelése minden szülőnek feladja a leckét. Ez az időszak olyan intenzív szellemi-érzelmi változásokkal jár, hogy néha a legtürelmesebb szülő is kevés ahhoz, hogy kezelni tudja önfejű gyerekének lázadásait. Az allábi sorok írója egy elkeseredett édesanya, aki nyílt levélben szeretne üzenni 13 éves, kamaszodó lányának. Család--Sosem látott fotó került elő Sebestyén Balázsról http://www.life.hu/csalad/20160128-sebestyen-balazs-gyermekkori-fotojatol-te-is-elolvadsz-igy-meg-nem-lattad-a-musorvezetot.htmlA műsorvezető az évek alatt számtalan alkalommal mesélt a gyermekkoráról a reggeli rádióműsorban, de képet eddig még nem csatolt az élményekhez. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült! Csobot Adél kisfiút hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20160128-csobot-adel-enekesno-kisfiut-hord-a-szive-alatt-istenes-bence-nagyon-orult-a-hirnek.htmlAz énekesnő és párja, Istenes Bence, már alig várják a trónörökös érkezését, ám gyermekük keresztnevén még törik a fejüket. Család--Sarka Kata teljesen új arcát mutatta meg rajongóinakhttp://www.life.hu/csalad/20160128-sarka-kata-cuki-kislanykent-a-sztar-is-gyermekkori-kepekkel-arasztja-el-a-facebookot.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: a műsorvezető is beszállt abba a Facebookon zajló játékba, melynek résztvevői minden nap megosztanak magukról egy gyermekkori képet. A legújabb fotója egyszerűen tündéri. Család--Megszületett Tyra Banks első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160128-beranya-hordta-ki-tyra-banks-elso-gyermeket.htmlA gyönyörű szupermodell és fotós barátja végre szülők lettek. Annyi küzdelem után Tyra 42 évesen tapasztalhatja meg az anyaság örömét. Család--Felcímkézett mellekkel kampányol egy cég a szoptatás mellett http://www.life.hu/csalad/20160127-matricakkal-ellatott-mellekkel-kampanyolnak-az-anyatejes-taplalas-mellett-foto.htmlEgy amerikai ügynökség különös módot választott, hogy kiálljon az anyatejes táplálás mellett. A fotók igen figyelemfelhívóra sikeredtek, és már több klinikán is kihelyezték őket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.