Ezt az oldalát sosem láttuk Sylvester Stallonénak - Így bolondozik lányaival a sztár!

film színész gyerekek Rocky Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham, és Ryan Reynolds után Sylvester Stallone is bebizonyította, hogy ott a helye a legjobb fej apukák között.

Míg David Beckham szó szerint a tenyerén hordozza lányát, vagy épp focizni tanítja, Ryan Reynolds pedig gonosz kis viccekben isteníti lányát, addig Stallone nemrég egy családi videóval rukkolt elő Instagram-oldalán. A felvételen az látható, hogy a színész lányai épp a Coachella Fesztiválra készülnek, és valamiért - nem is értjük, miért - nem kíváncsiak apjuk Rocky-történeteire.

Asking the important questions @sistinestallone @mikaelaappleby @natalieelattrache

Sly Stallone (@officialslystallone) által közzétett videó,

Persze Stallone sem gondolta komolyan, hogy a valószínűleg már ezerszer hallott sztorikkal szórakoztatja gyerekeit, főleg mert később ő is ellátogatott a fesztiválra, és még azt is elképzelhetőnek tartjuk, hogy lányaival együtt rázta, vagy kihasználta az alkalmat, és

egy pár sör elkortyolgatása mellett adta elő az egész Rocky-történelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.