Magyaroroszág Hazatérés Amerika Gombos Edina költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag esze ágában sincs visszatérni Magyarországra Gombos Edinának, aki családjával együtt csaknem egy éve költözött ki Miamiba. 

Az egykori műsorvezető a férjével együtt imádja azt a szabadságot, ami Amerikát jellemzi - legalábbis erről számolt be a Kiskegyednek Edina egy neve elhallgatását kérő ismerőse. A cikkben egyébként végig azt sugallták, hogy a műsorvezető annyira jól érzi magát családjával a tengerentúlon, hogy haza sem szeretnének jönni.

Forrás: TV2

A lap szerint ezt támasztja alá Edina egy korábbi Facebook-posztja is, melyben ezt írja: "Még mindig nehéz felfogni, hogy az álomszép Floridában élünk. Kellemes 25 fok van, élvezzük a napsütést és a bárokból kiszűrődő latin zenét. Miri angolul olvas, most éppen az óceán élővilágáról egy könyvet, és a parton játszik az öcsikéjével, aki a meleg homokban teszi meg az első lépéseit. Kell ennél több egy család boldogságához?"

Damu Roland: "Úgy viselkedem, mint más normális apa"http://www.life.hu/csalad/20160614-damu-roland-megvaltozott-a-gyereke-szuletese-ota-nem-iszik-edz-es-egeszsegesen-etkezik.htmlKét hónapos Damu Roland kislánya, Maya, aki mióta megszületett, minden értelemben megváltoztatta apja életét. A színész nem iszik, edz, és odafigyel magára. Család--Nagy az öröm Zsurzs Katiéknál: Megszületett a negyedik unokája!http://www.life.hu/csalad/20160611-zsurzs-katieknal-nagy-az-orom-megszuletett-a-muveszno-negyedik-unokaja.htmlNégyunokás nagymama lett Zsurzs Kati. A színésznő boldogsága határtalan, mert három fiú után kislány érkezett a családba. A kis Panka jú­nius 3-án született, és világra jöttét büszke nagyija pont úgy ünnepli meg, ahogy a többi gyerkőcét. Család--Nagyon édes! Istenes Bence a kisfiával szurkolta végig az Eb nyitómeccséthttp://www.life.hu/csalad/20160611-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-kisfiaval-szurkolta-vegig-az-eb-nyitomeccset.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Istenes Bence és Csobot Adél rajongói megőrülnek már egy igazi babafotóért. Nos, a büszke apuka ismét posztolt. CsaládOrigoÓriásira nőtt a csodaszép Reese Witherspoon fia, Deaconhttp://www.life.hu/csalad/20160611-oriasira-nott-a-csodaszep-reese-witherspoon-szineszno-fia-deacon.htmlA színésznő gyermekei úgy nőnek, mint a gomba. Család--Csemeték a Buckingham-palota erkélyén: Friss fotón Sarolta és György herceghttp://www.life.hu/csalad/20160611-csodas-fotok-a-kis-sarolta-hercegnorol-es-gyorgy-hercegrol-katalinnal-es-vilmossal.htmlNem meglepő, hogy a 13 hónapos Sarolta hercegnő és a bátyja, György ellopták a show-t Londonban. CsaládAFPGönczi Gábor jó apja szeretne lenni a kisfiánakhttp://www.life.hu/csalad/20160610-gonczi-gabor-alig-varja-hogy-edesapa-legyen-jo-szulo-akar-lenni-a-musorvezeto.htmlA Tények műsorvezetője hamarosan édesapa lesz. Persze határtalan a boldogság, hiszen a tévés már régóta szeretett volna családot alapítani. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.