A magánélet mindenek felett - Így titkolták el terhességüket a legnagyobb sztárok

Anne Hathaway terhesség Eva Mendes Alexis Bledel Sandra Bullock szülés család Adele várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik gyakorlatilag az egész világot körbehaknizzák a nagy hírrel, vannak, akik örömüket meg szeretnék tartani maguknak. Minden sztár másképp kezeli a terhességet és a gyermekáldást, az alábbiakban azokat a hírességeket gyűjtöttük össze, akik a közelmúltban adtak életet gyermeküknek, és ezt hihetetlenül fondorlatosan el tudták titkolni a nagyérdemű elől. 

Eva Mendes

A gyönyörű Eva Mendes és a világ egyik legjobb pasijának titulált Ryan Gosling 2011-ben kezdett el randizni egymással, mára pedig két kislány boldog szüleinek mondhatják magukat. Mendes egyik terhessége sem volt hétköznapi - vagyis pontosabban túlságosan hétköznapi volt. Világsztárokhoz képest meglepően visszafogottan kezelték a dolgot, egyik várandósságot sem kürtölték világgá, nem hakniztak vele magazinokban vagy tévéműsorokban. Sőt mit több,

Mendes első terhességét egészen konkrétan a szülés pillanatáig meg sem erősítették.

Eva Mendes és Ryan Gosling Forrás: AFP

Ha néha-néha előbukkant egy lesifotó a színésznőről, mindenki csak találgathatott, hogy most vajon pocakos, vagy csak jól beebédelt. És nagyjából ezt a forgatókönyvet játszották el a második terhességnél is, azzal a kivétellel, hogy ott két hónappal a szülés előtt beismerték a várandósság tényét. A két színész tehát kifejezetten ügyel a család intim szférájára, kislányaikról, Esmeralda Amadáról és Amada Lee-ről sem nagyon találni fotót az interneten. Érdekesség egyébként, hogy mindkét lány egyik keresztneve az Amada, a nevet a színésznő nagymamájáról kapták, magyarul pedig annyit jelent, hogy "szeretett".

A Túl a fenyvesen című krimiben is gyerekes fiatal párt alakítottak Forrás: AFP

Anne Hathaway

Anne Hathaway nem titkolta a terhességét, többször is lencsevégre kapták például, ahogy nagy hassal és a férjével a tengerparton strandol. Éppen ezért volt meglepő, amikor kiderült, hogy a pár eltitkolta kisfiuk, Jonathan születését.

Anne Hathaway pocakosan a parton Forrás: Instagram/Anne Hathaway

A lurkó valójában két héttel korábban megszületett, mint ahogy azt a színésznő bejelentette a nagy nyilvánosságnak.

Okos húzás volt, így legalább volt két békés hetük, amelyet kizárólag újszülött kisfiukkal tölthettek. A pár egyébként nem dugdossa kifejezetten a sajtó elől a kicsit, többször is hírt kaptunk róla, hogy a család közös kirándulásra indult, de Jonathan privát szféráját azért próbálják védeni a kíváncsi szemek elől.

Anne Hathaway és férje kisfiukkal sétálgattak Forrás: Northfoto

Sandra Bullock

Sandra Bullock első fogadott gyermekéről, Louisról mindenki tudott, a kisfiút a színésznő 2010-ben vette magához. Aztán tavaly a bulvárlapok pletykálni kezdtek egy kislányról, akit Bullock második gyerekeként emlegettek. Nagyjából egy hónapig mentek a találgatások, míg végül tavaly decemberben a People magazin egy exkluzív interjúban hozta le hivatalosan is a nagy hírt, miszerint igaz volt a pletyka, a színésznő egy második gyermeket, ezúttal egy kislányt fogadott örökbe. Bullock és kislánya, Laila volt a People magazin címplapján, de úgy, hogy a kislánynak nem látszódott az arca.

Sandra Bullock a People magazin címlapján Forrás: People Magazine

Alexis Bledel

A Szívek szállodája című sorozat sztárja szinte hihetetlen tettet hajtott végre: nemcsak a terhességét tudta titokban tartani, hanem fél évig arra sem derült fény, hogy életet adott a fiának. Bár tavaly decemberben a Life.hu is megírta, hogy a színésznőről azt pletykálják, hogy babát vár, Alexis soha nem erősítette meg a hírt. Később a szüléséről sem számolt be, egy lepcses szájú ismerősnek köszönhetjük, hogy hat hónappal a baba születése után egy interjúban elkottyantotta a nagy eseményt.

Alexis Bledel és férje Forrás: AFP

Adele

Adele is a titkolózás mellett tette le a voksát. Terhessége idején az énekesnő próbálta kerülni a nyilvánosságot, legfőképpen a lesifotósokat. Ha mégis meg kellett valahol jelennie, akkor általában sötét, bő ruhákat húzott magára, hogy megpróbálja leplezni növekvő hasát. Csupán a hetedik hónapban adott ki egy hivatalos nyilatkozatot, amelyben bejelentette az örömhírt. A titkolózást a szülés után is folytatta, hónapig nem derült ki például, hogy hogyan nevezték el a kis trónörököst. A leleplezést aztán ismét csak a lesifotósoknak "köszönhetjük", akik többször is lencsevégre kapták, hogy Adele nyakában egy "Angelo" feliratú nyaklánc lóg. A kis Angelóról azóta sem készült túl sok nyilvános fotó.

Forrás: Norhfoto
"Az csak 72 óra, az magának nem lesz elég semmire" - bántalmazott nők a rendszer fogságábanhttp://www.life.hu/csalad/20160714-nane-egyesulet-segelyvonala-interju-horvath-evaval.htmlA legóvatosabb becslések szerint hazánkban hetente legkevesebb egy nő hal bele a családon belüli erőszakba és az adatok szerint minden ötödik nőt rendszeresen bántalmaz a partnere. A bántalmazott gyerekek számáról nincs pontos adat, de a becslések szerint ma Magyarországon több százezer olyan gyerek él, aki hozzátartozó által elkövetett testi, lelki vagy szexuális erőszak áldozata. Az áldozatok a legtöbb esetben nem mernek feljelentést tenni, de van, hogy a rendőrség beszéli le őket erről. Nem csoda, hogy sokaknak a NANE Egyesület ingyenesen hívható segélyvonala az egyetlen mentsvára. CsaládThinkstockNyílt levél egy feleséghez, aki nem akar dolgozni, és hagyja, hogy a férje halálra gürcölje magáthttp://www.life.hu/csalad/20160713-nyilt-level-egy-feleseghez-aki-nem-akar-dolgozni-de-hagyja-hogy-a-ferje-halalra-gurcolje-magam.htmlVannak olyan, a társadalom által elfogadott, sőt gyakran megkövetelt nemi szerepek, amelyek felett rég eljárt az idő, amelyek a 19. században tényleg reálisak voltak, ám mára csak felesleges frusztrációt okoznak nőknek és férfiaknak egyaránt. Család--Családdal? Baráttal? Egyedül? Íme, a legjobb programok a hétvégére http://www.life.hu/csalad/20160713-csaladdal-barattal-egyedul-a-legjobb-programok-hetvegere.htmlGyerekkel vagy gyerek nélkül, egyedül, avagy párral, a következő hétvégi programok garantáltan felhőtlen szórakozást nyújtanak minden korosztály számára. CsaládOrigoRettegéssel és rosszulléttel fűszerezett nyaralás - Így éld túl az utazásthttp://www.life.hu/csalad/20160706-van-akinek-az-utazas-nem-leanyalom-tippek-hanyinger-repulestol-valo-felelem-stb-ellen.htmlAlig várod már, hogy a tengerparton süttesd a hasad, de az odavezető hosszú utat a pokolba kívánod? Félsz a repüléstől, esetleg tengeribeteg vagy, vagy az autóban jön rád a rosszullét? Az alábbi tippjeinkkel neked is szeretnénk segíteni. Család--Az énidő fontosságáról - Légy önmagaddal, önmagadérthttp://www.life.hu/csalad/20160629-az-enido-fontossagarol-igy-tolts-hasznos-perceket-sajat-magaddal.htmlTökéletes háziasszony, gondoskodó anya, karrierista nő, megértő barátnő és szenvedélyes szerető - egy nő, megannyi szerep. Robotolsz, próbálsz mindenkinek megfelelni, közben csak egy valamiről, illetve valakiről feledkezel meg: saját magadról. CsaládOrigoElőzd meg a bajt - Ezek a leggyakoribb nyári balesetekhttp://www.life.hu/csalad/20160628-a-leggyakoribb-nyari-turista-balesetek.htmlNyár, vakáció, önfeledt szórakozás, no meg a tipikus turistabalesetek. Ne hagyd, hogy a felelőtlenség megkeserítse a kikapcsolódást, inkább előzd meg a bajt. Mutatjuk, hogyan védd ki a leggyakoribb nyári baleseteket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.