olimpiai bajnok kisbaba Cseh László úszó édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a hírek szerint a magyar úszólegenda már javában készül a következő nagy versenyére, párjával már a családalapításon gondolkoznak. 

A világbajnok úszó egy horgászverseny közben mesélte el, hogy van, hogy felesége is elkíséri őt pecázni. Lehet, hogy nemsokára nem csak ketten mennek a tópartra, hiszen Laci elárulta, hogy már nagyon szeretne édesapa lenni. A sportoló nyolc év után, tavaly augusztusban feleségül kedvesét Diát, akivel tökéletes harmóniában élnek. A következő videóban megnézheted, hogyan nyilatkozik a családról a sportoló.

Ők a magyar olimpikonok kedvesei

Minden magyar olimpikon mögött is áll valaki, aki ugyanolyan vehemenciával drukkol a partvonal mellett, vagy otthon, a tévéképernyő előtt, mint Shane Tusup a medence szélén. Lássuk hát, kik hódították meg a magyar sportolók szívét!
Vegán vagyok, miért kell ezt lenézni?http://www.life.hu/csalad/20160823-vegan-eletmod-az-allatok-kihasznalasa-ellen.htmlNem éhezem, nem szenvedek semmilyen hiánybetegségben, jól érzem magam a bőrömben. Hogy miért fontos ezeket leszögezni? Azért, mert a vegánságot gondolkodás nélkül elutasítók többsége általában csípőből puffogtatják az éhezés-fűevés-vitaminhiány tengely mentén haladó hibás érveiket úgy, hogy még annyi hajlandóság sincs bennünk, hogy egy kicsit is utánaolvassanak a számukra ördöginek vagy éppen nevetségesnek tartott életmódnak. Család--Híres-hírhedt sztárapukákhttp://www.life.hu/csalad/20160829-hires-hirhedt-sztarapukak.htmlA pénz nem boldogít – ezt az alábbi híres apukák híres gyermekei a saját bőrükön tapasztalták meg. A reflektorfényben élő sztárcsemeték élete nem mindig irigylésre méltó, különösen akkor, ha nem kapják meg azt a szülői szeretetet, amire szükségük lenne. CsaládAFPDundika iszonyú cuki képet osztott meg kisebbik fiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160828-dundika-majka-kedvese-iszonyu-cuki-kepet-osztott-meg-kisebbik-fiarol.htmlA rajongók nagy örömére Majka és kedvese nem rejtegetik újszülött gyermeküket. Most is egy nagyon édes fényképet tettek közzé Olivérről.CsaládOrigoNézd meg, milyen édes Fésűs Nelly kétéves kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160828-fesus-nelly-kislanya-a-keterves-zorka-nagyon-edes-anyukaja-posztolt-rola.htmlInfratréner edzéssel indult volna Fésűs Nelly napja, aki az edzőterembe is magával vitte kislányát. A kétéves Zorka viszont maga akarta kipróbálni a gépet. CsaládOrigoEsküvői hagyományok és ami mögöttük vanhttp://www.life.hu/csalad/20160824-kulfoldi-eskuvoi-szokasok.htmlMég ma is könnybe lábad a szemed, ha az esküvődön viselt káprázatos menyasszonyi ruhád jut az eszedbe? Soha nem fogod elfelejteni a mézeshetek izgalommal teli romantikáját? Na de mit tudsz valójában a nálunk is oly népszerű esküvői hagyományokról? Nem sokat? Akkor itt az ideje, hogy képbe kerülj. CsaládOrigoÁbel Anita 18 éves koráig nem engedi, hogy lánya regisztráljon a Facebookrahttp://www.life.hu/csalad/20160824-abel-anita-musorvezeto-18-eves-koraig-hogy-regisztralj-a-facebookra.htmlAnita lánya, Luca, ma lett 8 éves, ebből az alkalomból a művésznő egy különleges üzenettel köszöntötte őt közösség oldalán. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.