Boldogság! Fazekas-Zur Krisztina két hét után találkozott a kisfiával

fotó kisfiú kajakos Fazekas-Zur Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kajakosnak Rióban nélkülöznie kellett Noah-t. Néhány napja viszont az édesanya újra együtt lehetett a gyermekével, akire a verseny ideje alatt az Izraelben élő nagyszülők vigyáztak. 

"A férjem szülei ritkábban látják Noah-t, ezért döntöttünk úgy, hogy Rami az olimpia előtt elrepül vele Izraelbe. A játékok után megyünk majd érte. Kemény két hét lesz ez számomra, amíg nem láthatom a kisfiamat" - mondta a kajakos, aki a női négyes tagjaként lett újból olimpiai bajnok.

"Nagy változás volt az életemben, hogy Noah megszületett. Szerintem elég jól helytállok mind a két szerepben, bár néha lehetett volna jobban is. Gondolok olyan esetekre, amikor nem nyújtottam például eleget egy edzés után, mert sajnáltam az időt a fiamtól elvenni, de ez az én gyengeségem, hogy nem tudtam több időt elszakítani a fiamtól, de ahhoz képest jól fel tudtam készülni - mondta a sportoló, aki már alig várta, hogy újra a gyermekével lehessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.