Gazdátlan babakocsi: Az utcán hagyta gyerekét egy budapesti nő

anya gyermek babakocsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babakocsiban fekvő tizennégy hónapos gyermekét hagyta az utcán egy budapesti nő, majd eltűnt. A rendőrök keresik az anyát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt indított eljárást.

A frendőrségre 2016. augusztus 31-én 19 óra 23 perckor érkezett lakossági bejelentés, hogy Budapesten a XX., Pozsonyi utcában egy nő egy babakocsiban kisbabát hagyott az utcán, majd ismeretlen helyre távozott. A kisbabát a mentők megfigyelésre kórházba vitték. A nyomozók beazonosították a nőt. Kósa Renáta budapesti lakos ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Kósa Renáta Forrás: police.hu

A nő 33 éves, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja váll alá ér, sötét vörös színű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kósa Renáta tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/20 324-4130-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nyílt levél egy édesapánakhttp://www.life.hu/csalad/20160831-level-apamnak-aki-ongyilkossagot-kovetett-el.htmlA halál, különösen a váratlanul beköszöntő halál feldolgozása rettenetesen nehéz feladat a család számára. Végig kell, hogy menjenek egy olyan folyamaton, amelynek egyetlen szakaszát sem lehet megspórolni, megúszni. A tagadáson, a sokkon át az elfogadásig hosszú, fájdalommal teli az út. Még nehezebben lehet feldolgozni a veszteséget, ha a családtag döntött a halál mellett. CsaládOrigoNémeth Kristóf és párja nagy bejelentést tettek!http://www.life.hu/csalad/20160831-nemeth-kristof-es-parja-bejelentettek-keszen-allnak-a-csaladalapitasra-es-az-eskuvore.htmlNémeth Kristóf és párja egy éve él boldogságban, éppen ezért merült fel bennük a gondolat, hogy ideje új szintre helyezni a kapcsolatukat. CsaládOrigoBoldogság! Fazekas-Zur Krisztina két hét után találkozott a kisfiával http://www.life.hu/csalad/20160831-fazekas-zur-krisztina-a-kajakosnak-rioban-nelkuloznie-kellett-noah-t-cuki-foto.htmlA kajakosnak Rióban nélkülöznie kellett Noah-t. Néhány napja viszont az édesanya újra együtt lehetett a gyermekével, akire a verseny ideje alatt az Izraelben élő nagyszülők vigyáztak. Család--Cseh Laci: "Tervezzük, hogy bővíteni kéne a családot" http://www.life.hu/csalad/20160831-cseh-laci-az-olimpiai-bajnok-uszo-mar-szeretne-apuka-lenni-meghato-nyilatkozat.htmlBár a hírek szerint a magyar úszólegenda már javában készül a következő nagy versenyére, párjával már a családalapításon gondolkoznak. CsaládOrigoVegán vagyok, miért kell ezt lenézni?http://www.life.hu/csalad/20160823-vegan-eletmod-az-allatok-kihasznalasa-ellen.htmlNem éhezem, nem szenvedek semmilyen hiánybetegségben, jól érzem magam a bőrömben. Hogy miért fontos ezeket leszögezni? Azért, mert a vegánságot gondolkodás nélkül elutasítók többsége általában csípőből puffogtatják az éhezés-fűevés-vitaminhiány tengely mentén haladó hibás érveiket úgy, hogy még annyi hajlandóság sincs bennünk, hogy egy kicsit is utánaolvassanak a számukra ördöginek vagy éppen nevetségesnek tartott életmódnak. Család--Kész nő lett Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lányahttp://www.life.hu/csalad/20160831-catherine-zeta-jones-es-michael-douglas-lanya-nagyon-sokat-nott.htmlEgyre jobban hasonílt édesanyjára a 13 éves Carys. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.