Majoros Hajnalka Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétgyermekes anyukaként Dundika nagyon elfoglalt, szinte egy perc nyugta sincs. Már az is nagy szervezést igényel, hogy kimozdulhasson. Majka viszont akkor jön-megy, amikor csak akar.

Dundika anyaként érzi most teljesnek az életét, és egyelőre nem is szeretne munkába állni. Már az sem zavarja, ha mások nem tartják teljes értékű feladatnak az anyaságot, számára éppen elég, hogy Majka elismeri.

Majkának nem kell kimenőt kérnie Forrás: Polyák Attila/Origo

"Egy időben rettentően zavart, amikor szóba került a munka, mivel egyesek azt éreztették, hogy mivel nem dolgozom, én nem is csinálok semmit. Belül ez szörnyen emésztett, igazságtalannak tartottam, ugyanis nem így van!

Az anyaság a világ második legnehezebb foglalkozása, szerencsére ezt időben felmértem, és már nem sürgetek semmit.

Természetesen valamikor majd szeretnék dolgozni, de jelenleg az anyaságban is nagyszerűen kiteljesedem, és hál' istennek Peti is pontosan így látja" - mondta a hot! Magazinnak Dundika, aki két gyerek mellett alig tud kimozdulni. "Ha ki szeretném tenni a lábam az ajtón, az komoly szervezést igényel, miközben Peti akkor jön-megy, amikor csak akar. De ezzel semmi gond, sőt! Ő a családfenntartó ráadásul mindent értünk tesz. Szerencsések vagyunk mi négyen, hogy úgy élünk, ahogy" - vallja Hajni, akinek nagyobbik fiát nemrég mindenki megismerhette a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.