Majoros Hajnalka hamburger Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este indul a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor a TV2-n, Ördög Nóra vezetésével. A hazai hírességek gyermekükkel karöltve küzdenek meg egymással, miközben néhány vicces családi történet is napvilágot lát, lerántva a leplet a sztárok magánéletéről.

A műsor folyamán a három páros, három hazai híresség és gyermeke három feladat során mérkőzik meg egymással. A szórakoztató feladatok alatt egyre többet tudunk meg a szereplők családi életéről, a sztárcsemetékről. Így derült ki Majka kisfiáról, hogy azt az ételt, amiért a legtöbb gyerek rajong, ő nem szereti:
"Én nem eszek hamburgert, biztosan nem" - jelentette ki határozottan Marián. Ezek szerint egyáltalán nem hatja meg, hogy ismert apukájának pont hamburgerezője van.

Majka kisfia, Marián nem szereti a hamburgert Forrás: Instagram/majesz187

Marián azt is elárulta, hogy az oviban Sztárban Sztárosat játszanak. Be is mutatta tánctudását, illetve elmondta, hogy énekelni is szokott.

Minden adásban nyerni is fog valaki: a legtöbb pontot gyűjtő pár a végjátékban egy hatalmas memóriatábla előtt kell, hogy bizonyítson. Minden eltalált képpár százezer forintot ér. A két perc alatt összegyűjtött összeget a páros jótékony célra ajánlja fel.

Vigyázat, gyerekkel vagyok! MA ESTE 21.00-TÓL A TV2-N!

Curtis és Csilla végleg szakítottak: Édesanyja ápolja a rapper lelkéthttp://www.life.hu/csalad/20170118-curtist-az-edesanyja-apolja.htmlNehéz követni Curtis és egykori kedvesének kapcsolatát, de szerencsére a rapper édesanyja mindig ott áll, hogy támogassa a fiát, amikor szükséges. CsaládOrigoNőként a startupok világában - Interjú Sóti Anett-tel és Németh Annávalhttp://www.life.hu/csalad/20170227-nokent-a-startupok-vilagaban-interju-soti-anettel-es-nemeth-annaval.htmlA Nőként a startupok világában című minisorozatunkban ezúttal egy olyan magyar startup alapítóival beszélgettem, akiknek célja nem kevesebb, mint a hazai munkaerő-közvetítés megreformálása, vagy ahogy ők is mondják, azt szeretnék elérni, hogy minél több szerethető cég és boldog munkavállaló találjon egymásra. Interjú a DreamJo.bs társalapítóival, Sóti Anett-tel és Németh Annával. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegszületett Magyar Rózsa műsorvezető második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170301-megszuletett-magyar-rozsa-masodik-gyermeke.htmlMagyar Rózsa, a Muzsik TV műsorvezetője vasárnap adott életet második kislányának, és rögtön meg is mutatta a csöppséget. CsaládOrigoMagyar bébiszittere rázhatta halálra az angol csecsemőthttp://www.life.hu/csalad/20170301-magyar-bebiszittere-razhatta-halalra-az-angol-csecsemot-t-viktoria.htmlAz angol ügyészség szerint T. Viktória halálra rázta a 10 hónapos Joshuát, aki ennek következtében agyvérzést kapott, és meghalt. Család--Intim fotót posztolt a világhírű énekesnő: így szoptatja a kisfiát Pinkhttp://www.life.hu/csalad/20170228-igy-szoptatja-kisfiat-pink.htmlPink pár hónapja adott életet második gyermekének, akiről már több fotót is mutatott. A legfrissebb kép azonban nagyon különleges és intim. Család--Katalin hercegné terhes? - Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170228-terhes-katalin-arulkodo-fotok.htmlKatalin és Vilmos a napokban egy indiai eseményen vettek részt, ahol a hercegné igen árulkodóan viselkedett... Család--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.