Klapka-végrendelet: Christiannak DNS-tesztet kell csináltatnia

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre a kezükbe vehették Klapka György végrendeletét az örökösei. Ami benne áll, annak viszont nem örült mindenki, az üzletember néhány állítását döbbenten fogadta a család. 

A Story magazin úgy tudja, Klapka öt évvel ezelőtt készült végrendeletében súlyos állítások szerepelnek, az üzletember még eddig vérrokoninak hitt kapcsolatokat is cáfol, vagy éppen megkérdőjelez, így DNS-tesztekre is sor kerülhet.

Klapka György leszögezte, a második feleségétől,

Koltai Maritól született fiát, az 53 éves Gyurit kizárná az öröklésből, mert nem ő a vér szerinti apja. A végrendelet szerint Mary Zsuzsival közös legidősebb fiának, a Németországban élő Christiannak DNS-teszttel kell igazolnia, hogy valóban rokonok Klapkával.

Klapka György Fotó: Nagy Attila - Origo

Klapka Sandy a lapnak elmondta, hogy apja többször is mondta, hogy Gyuri nem örököl utána, mert már megkapta a részét, de azon megdöbbent, hogy Christian talán nem is a testvére. Sandy hozzátette, elképzelhető, hogy nem ez a legutolsó végrendelete apjának, mert időről időre újraíratta. Hozzátette, hogy ha a testvérek közül bármelyiknek DNS-tesztre kéne menni, akkor közösen döntenek, hogy tartják-e magukat az üzletember végakaratához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.