Rippel Ferenc megmutatta kisfiát, Herkulest - Fotó!

Forrás: Facebook/Mokka -
Rippel Ferenc Herkules
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri nagyon ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak gyermekét, féltve őrzi őt a kíváncsi szemek elől, de most kivételt tett. Így néz ki Herkules.

Rippel Feri nyilatkozni sem nagyon szokott gyermekéről, nem hogy együtt szerepeljen vele, de most kivételt tett. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor mai adásában Herkulessel együtt jelenik meg az artista, és bizony róla is kiderülnek dolgok. Herkules nem rejti véka alá a családi titkokat, de annál is fontosabb, hogy végre őt is láthatjuk.

Rippel Feri kisfiával, Herkulessel szerepelt Forrás: Facebook/Mokka

Már az idejét sem tudjuk ugyanis, hogy Rippel Feri mikor mutatta meg utoljára kisfiát, aki a bemutatkozó videó alapján apukájához hasonlóan kiváló egyensúlyérzékkel rendelkezik, és még az is kiderült róla, hogy szenvedélyesen érdeklődik az anatómia iránt!

Rippel Ferenc és exe 11 embriót fagyasztottak le: még születhet közös gyermekük


Annak idején Vivien csak mesterséges megtermékenyítés útján eshetett teherbe, akkor 11 embriót le is fagyasztottak. Ha szeretne még gyermeket, akkor csak beültetéssel lehet ismét várandós, csakhogy az apa így Rippel Ferenc lenne, akivel már 3 éve nincsenek együtt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.