Gáspár Evelin rémesen főz az anyja szerint

Forrás: Instagram -
főzés Gáspár Evelin Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea köztudottan egy igazi ételzsonglór. Bármiből képes finom fogásokat rittyenteni, és ezt már többször is bebizonyította. De mi újság Evelinnel? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Gáspár Bea nyerte meg a Konyhafőnök VIP című műsort, és ezzel együtt övé lett a fődíj is. A sztáranyuka természetesen nagyon boldog volt a sikerélménytől, bár a férje problémás ügyei beárnyékolták az örömét.

Gáspár Evelin nem remekel valami fényesen a konyhában Forrás: Instagram

Most viszont az is kiderült, hogy a lányai hogyan viszonyulnak a konyhai tevékenységekhez. A kétgyermekes anya szerint Virágnak lenne érzéke a főzéshez, de még túl fiatal hozzá, és tinédzserként egyébként is cikinek tartja. De amit Evelin művel a főzés terén, az katasztrófa.

"Amit a konyhában el lehet rontani, azt ő elrontja. Szerinte azért, mert nem dicsérjük. Dehát azt nem lehet dicsérni, ami nem jó! Az esze viszont ugyanolyan gyorsan vág, mint az enyém: mindenre azonnal tud felelni. Nincs olyan kérdés, amit ne tudnánk megválaszolni!" - írta meg a hot!Magazin.

Brutálisan vékony combokat villantott Gáspár Evelin

Gáspár Evelin egyre jobban néz ki, ezt pedig az életmódváltásnak köszönheti. Már jó ideje keményen edz, és arra is nagyon odafigyel, hogy hogyan étkezik. Ennek meg is van az eredménye, átalakulását pedig az Instagramon követhetik nyomon a rajongók. Nemrég szexi combokkal kápráztatta el a köveőit: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.