Majoros Olivér egyszerűen tündéri: Fotó!

fotó sztárcsemete Majoros Olivér cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka, azaz Dundika aranyos sorozatot posztolt a közösségi oldalára. A kisebbik fiát ábrázoló képek imádnivalóak.

Olivér vonásaiban egyszerre fedezhető fel az anyja mosolya és az apja mimikája is. Hihetetlen, hogy két ember genetikája úgy összefonódik, hogy egy hozzájuk hasonló, mégis teljesen más megjelenésű kisember keletkezik belőle.

Ez történt Majoros Olivérrel is, aki nem csak azzal hódít, hogy a sztárszülők kiköpött mása, hanem a mérhetetlen cukiságával is. Annyira édes mosolya van ennek a kis csöppségnek, hogy nem lehet betelni vele.

Nem csoda, hogy a szexi anyukája is közzétett róla néhány fotót az Instáján, amelyek közel 9 ezer kedvelést hoztak a konyhára.

#boldogság #gyerekkor #mindigvidám ☝️❣️#majorosoliver #oliver

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

Majka nagyobbik fia, Marián rendmániás

Majka nem túl gyakran oszt meg a családi életükről részleteket, de olykor csöpögtet egy-egy aranyos történetet, ahogy most is tette. Kiderült, hogy Majka nagyobbik fia, Marián rendmániás, amivel kiborítja apukáját!

20 elképesztően viccesre sikerült esküvői fotó - Trollok a násznépbenhttp://www.life.hu/csalad/20170610-20-elkepesztoen-viccesre-sikerult-eskuvoi-foto-trollok-a-nasznepben.htmlAz esküvője napját mindenki szereti szép képekkel megörökíteni. Ám van, amikor még a remekül beállított képek sem úgy sikerülnek, ahogy azt a fotós megálmodta. Vállahatatlan családi képeket már mutattunk, most jöjjenek azok az esküvős fotók, amelyek a trollkodások és vicces, elkapott pillanatok tettek örök emlékké az ifjú pár számára. Család--Michael Douglas csinos tinilánya elballagott: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170611-elballagott-michael-douglas-lanya.htmlIgazán különleges fotó került fel a híres színész közösségi oldalára: elballagott a tinilánya.Család--Minden álma az volt, hogy részt vehessen egy szülésen (18+)http://www.life.hu/csalad/20170611-teljesult-egy-kislany-alma-es-reszt-vehetett-egy-szulesen.htmlNem mindennapi álma volt a 12 éves kislánynak: szeretett volna ott lenni a kistestvére születésénél. CsaládOrigoÍgy nézett ki Rubint Réka és Norbi 15 évvel ezelőtt: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170611-nagyon-regi-fotokat-villantott-rubint-reka.htmlNem mindennapi fotókat mutatott Rubint Réka a közösségi oldalán, a rajongói teljesen el vannak ájulva. Mi is odavagyunk a cuki képektől. CsaládOrigoHogy kap így levegőt Liptai Claudia kisfia?http://www.life.hu/csalad/20170611-friss-foto-liptai-claudia-gyermekerol.html"Szegényke... Csak pupillázik mi történik" - írták ki a rajongók Liptai Claudia kisfiának friss fotója alá. CsaládOrigoMegnősült titokban Jánosi Dávid http://www.life.hu/csalad/20170610-megnosult-titokban-janosi-david-a-joban-rosszban-szereploje.htmlSuper TV2 sorozatának szereplője Jánosi Dávid négy év és egy közös gyermek után vette feleségül párját, Nemes Wandát.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.