Katherine Heigl kisfia mindennél cukibb: Videó!

kisbaba videó Katherine Heigl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különlegesen aranyos videó került fel Katherine Heigl közösségi oldalára. A híres színésznő és a férje is jót mulattak a kisbabájuk húzásán: Videó!

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, sok sikertelen próbálkozás és két örökbefogadott gyermek után, Katherine Heigl csodával határos módon teherbe esett. A kisfiú idén januárban született, és szerencsére azóta is makk egészséges.

Január végén mutatták az első fotókat a kis csöppségről, aki azóta már rengeteget nőtt. A frissen napvilágra került videón például már jól látszik, ahogy az édesapja pohara után kapkod, nyilván ő is szeretne kortyolni egy kicsit az alkoholos nyári hűsítőből.

Looks like Joshua Jr's gonna be a Vodka Cran kinda guy...like father like son! ‍ @joshbkelley

Katherine Heigl (@katherineheigl) által megosztott bejegyzés,

Cuki babafotót villantott Katherine Heigl

Így néz ki Katherine Heigl kisbabája, ahogy édesdeden szundikál az édesapja vállán. Ezekért a pillanatokért érdemes élni: Meghitt családi fotó!

20 elképesztően viccesre sikerült esküvői fotó - Trollok a násznépbenhttp://www.life.hu/csalad/20170610-20-elkepesztoen-viccesre-sikerult-eskuvoi-foto-trollok-a-nasznepben.htmlAz esküvője napját mindenki szereti szép képekkel megörökíteni. Ám van, amikor még a remekül beállított képek sem úgy sikerülnek, ahogy azt a fotós megálmodta. Vállahatatlan családi képeket már mutattunk, most jöjjenek azok az esküvős fotók, amelyek a trollkodások és vicces, elkapott pillanatok tettek örök emlékké az ifjú pár számára. Család--Különleges képet posztolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/csalad/20170611-demcsak-zsuzsa-a-lanyaval-szelfizett.htmlRitkán látni olyan fotót, ahol Demcsák Zsuzsa a lányával pózol. Ez most megtörtént, és meg kell hagyni, a sztárcsemetéből csodaszép csajszi lett.CsaládOrigoMajoros Olivér egyszerűen tündéri: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170611-majka-kisebbik-fia-ellenallhatatlanul-cuki.htmlMajoros Hajnalka, azaz Dundika aranyos sorozatot posztolt a közösségi oldalára. A kisebbik fiát ábrázoló képek imádnivalóak. Család--Kiderült: Dávid Kornélnak kisfia lesz http://www.life.hu/csalad/20170611-kisfiu-edesapja-less-david-kornel.htmlA jövő hónapra várják a kisbaba érkezését, akiről már azt is tudjuk, hogy kisfiú lesz. A sztárapuka egy interjúban mesélt a részletekről. Család--Michael Douglas csinos tinilánya elballagott: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170611-elballagott-michael-douglas-lanya.htmlIgazán különleges fotó került fel a híres színész közösségi oldalára: elballagott a tinilánya.Család--Hogy kap így levegőt Liptai Claudia kisfia?http://www.life.hu/csalad/20170611-friss-foto-liptai-claudia-gyermekerol.html"Szegényke... Csak pupillázik mi történik" - írták ki a rajongók Liptai Claudia kisfiának friss fotója alá. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.