Király Linda nagyon boldog: Budapesten van testvére a kisbabával - Fotó!

Forrás: Facebook/Király Linda -
baba Király Linda Király Benjamin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Lindáék családját néhány hónappal ezelőtt óriási öröm érte: megérkezett az első kisbaba. Öccse, Ben apuka lett, a kis család pedig most hazalátogatott. Linda büszke nagynéniként már meg is mutatta a kis Kairól az első fotót.

Februárban született meg Király Linda öccsének, Bennek az első gyereke, amit az egész család izgatottan várt. Mindannyian kiutaztak Amerikába, hogy elsőként köszönthessék az újszülöttet. Sokáig azonban nem maradhattak, hiszen mindenkit szólított a kötelesség, de most újra találkozhatnak a kisfiúval.

Király Linda nagyon örül testvére érkezésének Forrás: Facebook/Király Linda

Ben ugyanis hazalátogatott családjával, Linda pedig tűkön ülve várta, hogy mikor tarthatja újra a kezében a kis Kait. A baba tegnap meg is érkezett, a büszke nagynéni pedig már meg is osztott egy közös fotót a rajongókkal!

Viktor pedig még a testvéréék érkezésének pillanatát is megörökítette.

Szellő István az életéről és a gyereknevelésről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20170825-szello-istvan-vallott-az-eleterol-es-a-gyereknevelesrol.htmlSzellő István több mint egy hónapja töltötte be az 50. életévét, sok minden van már a híradós háta mögött. Saját bevallása szerint persze nem mindent így képzelt el az életében! CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoÖrdög Nóra lányával szerepel majd a tévébenhttp://www.life.hu/csalad/20170826-ordog-nora-uj-musorairol-beszelt.htmlA Blikknek adott interjút Ördög Nóra, aki hamarosan a Séfek séfje műsorban lesz látható. A TV2 műsorvezetője mögött mozgalmas időszak van, hiszen még nyáron is sokat forgatott, különböző események háziasszonya volt. Ez azonban nem megy a magánélete rovására, elárulta, hogy rendszeresen randiznak a férjével. CsaládOrigoFriss: Apuka lett Feke Pálhttp://www.life.hu/csalad/20170825-apuka-lett-feke-pal.htmlFeke Pál és az egykori öttusázó Gyenesei Leila kislánya a Mimi nevet kapta. Család--Friss! Istenes Bence megkérte Csobot Adél kezét?http://www.life.hu/csalad/20170825-istenes-bence-megkerte-csobot-adel-kezet.htmlIstenes Bence és Csobot Adél kapcsolata megérett arra, hogy egy szinttel feljebb lépjenek. Lehet, hogy már meg is történt a lánykérés! Család--A szülők jobban pánikolnak iskolakezdéskor, mint az elsős gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20170823-a-szulok-jobban-panikolnak-iskolakezdeskor-mint-az-elsos-gyerekek.htmlMár önmagában az is elég ok a szülői pánikhelyzetre, hogy a nemrég született csöppség iskolába megy. Persze ilyenkor még rájön a repül az idő, nő, mint a gomba, mindjárt egyetemre megy, és ránk se nyitja az ajtót... és a többi közhely, ami átfutva a szülői agyon, megtetézve jó adag felelősségérzettel és bizonyítási vággyal - az én gyerekem szuper - bizony érthetetlen pánikhoz vezethet. Az iskolakezdést minden gyerek várja, ezt csak apa, de leginkább anya szúrhatja el! CsaládThinkstockÍgy alszik Ördög Nóra kislánya, Mici: elképesztően vicces - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170824-igy-alszik-ordog-nora-kislanya-mici.htmlÖrdög Nórát érdekes kép fogadta ma reggel: ennél lazábbnak még nem láthatta a kislányát. Mici ugyanis az ágyon keresztben alszik, lábacskáit pedig apukája hátán pihenteti. A lényeg, hogy neki kényelmes legyen. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.