Katie Price megerősítette, hogy válik harmadik férjétől, Kieran Haylertől

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca -
Kieran Hayler válás Katie Price
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Price harmadik házassága is befucsolt. Az angol glamour modell, akit korábban Jordan néven ismert meg a világ úgy döntött, elválik Kieran Haylertől.

A hírt már hivatalosan is megerősítete. A szakítás oka pedig az, hogy a férfi már egy éve titkos viszonyt folytatott a család bébiszitterével. Katie rajtakapta a dadust, hogy intim üzeneteket küldözget a férjnek.
"Tulajdonképpen egy évig azért fizettem, hogy szexeljen a férjemmel. Az otthonunk minden részét kipróbálták, kivéve a hálószobánkat. Még a gyerekeknél is szeretkeztek" - mondta a The Sun magazinnak az egykori sztriptíztáncos, tévés személyiség.

Katie Price harmadik házassága is véget ért Forrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca


Katie teljesen kiborult, mikor Kieran bevallotta a viszonyt. Sírt és sikoltozott, mint egy eszelős, csak azt tudta kérdezgetni, hogy hogyan tehetett ezt meg vele újra - írja a Daily Mail.

A 39 éves Katie és harmadik férje négy évig voltak házasok. Az asszony már kétszer megbocsátott Kierannak, pedig az az egyik legjobb barátnőjével is viszonyba keveredett. A párnak két közös gyereke van, egy kisfiú és egy kislány.

9 gyereknevelési módszer, mellyel jobb szülő lehetszhttp://www.life.hu/csalad/20170824-9-gyereknevelesi-modszer-jobb-szulo-lehetsz.htmlA gyereknevelés kemény dió. Lehet jól, és lehet még jobban csinálni. Mi most ebben segítünk Neked! A gyermeki önállóság az, hogy bízzon magában, bele merjen vágni új tevékenységekbe; ez az egyik legnagyszerűbb dolog, amit megtaníthatsz neki. CsaládThinkstockEnnyire cuki a kisfia A sors útjai sztárjánakhttp://www.life.hu/csalad/20170826-ennyire-cuki-horacio-pancheri-kisfia.htmlA kisfiú édesapja szeme fénye. Bár gyermeke anyjával már nincs együtt a színész, mindent elkövet, hogy a lehető legtöbb időt töltse a fiával. Család--Király Linda nagyon boldog: Budapesten van testvére a kisbabával - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170826-kiraly-linda-testvere-budapestre-utazott-a-kisbabaval.htmlKirály Lindáék családját néhány hónappal ezelőtt óriási öröm érte: megérkezett az első kisbaba. Öccse, Ben apuka lett, a kis család pedig most hazalátogatott. Linda büszke nagynéniként már meg is mutatta a kis Kairól az első fotót. CsaládOrigoÖrdög Nóra lányával szerepel majd a tévébenhttp://www.life.hu/csalad/20170826-ordog-nora-uj-musorairol-beszelt.htmlA Blikknek adott interjút Ördög Nóra, aki hamarosan a Séfek séfje műsorban lesz látható. A TV2 műsorvezetője mögött mozgalmas időszak van, hiszen még nyáron is sokat forgatott, különböző események háziasszonya volt. Ez azonban nem megy a magánélete rovására, elárulta, hogy rendszeresen randiznak a férjével. CsaládOrigoFriss: Apuka lett Feke Pálhttp://www.life.hu/csalad/20170825-apuka-lett-feke-pal.htmlFeke Pál és az egykori öttusázó Gyenesei Leila kislánya a Mimi nevet kapta. Család--Szellő István az életéről és a gyereknevelésről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20170825-szello-istvan-vallott-az-eleterol-es-a-gyereknevelesrol.htmlSzellő István több mint egy hónapja töltötte be az 50. életévét, sok minden van már a híradós háta mögött. Saját bevallása szerint persze nem mindent így képzelt el az életében! CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.