Szinetár Dóra még egy ideig főállású anyuka lenne Benjámin mellett

Forrás: Facebook / Szinetár Dóra -
anyaság Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja a gyermekével, Benjáminnal töltött perceket Szinetár Dóra. A háromgyerekes édesanya a következő időszakot is a családjának szenteli, és a tervek szerint a jövő ősszel vállal majd egy-két szerepet az Operettszínházban. 

"Természetesen egész nap a most 10 hetes kisfiammal vagyok, suliidőn kívül a kislányom, Zorka is csatlakozik hozzánk, és a család felnőtt tagjai is ha csak tudnak, velünk vannak, élvezzük a pici emberke társaságát. Mindig is a családom adta a legkomolyabb boldogságot az életemben" – mondta a Blikknek a színésznő.

Forrás: Facebook / Szinetár Dóra

"Törekszem arra, hogy minél előbb teljesen visszatérjek Zorka napirendjébe. Eddig rengeteg közös programunk volt, hozom, viszem az iskolába, kerámiaszakkörre is jártunk, de ez a baba miatt most egy időre elmaradt. Persze Zorka nagyon türelmes, imádja az öccsét, de szüksége van rám, ezért igyekszem újra megoldani ezt is" - tette hozzá.

"Nagyon jól érzem magam főállású anyukaként, egyéves koráig mindenképp szeretnék főként a fiammal lenni, és utána is minél több időt tölteni a családommal. A tervek szerint jövő ősszel megyek vissza az Operettszínházba havi egy-két előadásra, és még előtte tavasszal lesz az Újratervezés című albumommal néhány koncertem" - nyilatkozta Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.