Jön a baba Hadas Krisztával Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hadas Kriszta a Jön a baba című műsor új évada kapcsán a Best magazinnak elárulta, hogy a forgatások során életének egyik legnagyobb tragédiája is feltört benne.

"Sárit és Zsigát pillanatok alatt hoztam világra, a fiamat konkrétan majdnem a kórház felé a taxiban. Szerencsére mindketten egészségesen születtek, de köztük volt egy babám, aki az élettel összeegyeztethetetlen, halmozott, súlyos betegségekkel növekedett a hasamban, ezért úgy döntöttem, lemondok róla" - vallott. Hozzátette, pokoli nehéz volt meghozni ezt a döntést, de ha megtartotta volna a bateg babát, biztos, hogy nem tudott volna még egy gyermeket vállalni, és Zsiga nem születhetett volna meg.

Forrás: Origo

Gyereket vár Kovács Kokó István új kedvese, Katahttp://www.life.hu/csalad/20171116-gyereket-var-kovacs-koko-istvan-uj-kedvese-kata.htmlA Story magazinnak egy jól értesült ismerős árulta el az örömhírt. Család--Megölte idős szüleit egy 42 éves férfi Sopronbanhttp://www.life.hu/csalad/20171104-megolte-idos-szuleit-egy-ferfi-sopronban-emberoles-miatt-indult-nyomozas-az-ugyben.htmlMegölte idős szüleit egy férfi Soporonban. A 42 éves magán kívül tomboló K. Róbertre pénteken hívták ki a rendőröket, akiket megdöbbentő látvány fogadott. CsaládThinkstockÖrökbe fogadott egy babát Burján Szafihttp://www.life.hu/csalad/20171102-orokbe-fogadott-egy-babat-burjan-szafi-eletmodtanacsado.htmlHáromszor volt várandós, minden alkalommal három hónapig Burján Szafi, életmódtanácsadó, ám természetes úton egyszer sem sikerült világra hoznia kisbabáját.CsaládOrigoHogy beszéljünk a gyerekkel a válásról? Vekerdy Tamás tanácsaihttp://www.life.hu/csalad/20171028-hogy-beszeljunk-a-gyerekkel-a-valasrol-vekerdy-tamas-tanacsai.htmlVeszekedhetünk a gyerek előtt? Hogyan mondjuk el neki, hogy válni készülünk? Meg lehet számára könnyíteni ezt az időszakot? Vekerdy Tamás többek közt ezekre a kérdésekre adott választ.Család--Megmutatta kisfiát Fresh Vikihttp://www.life.hu/csalad/20171027-megmutatta-kisfiat-fresh-viki-enekesno.htmlAz énekesnő augusztus végén adott életet első gyermekének, Samunak. A kisfiú nagy súlya miatt császármetszéssel jött a világra, de minden rendben zajlott a szülésnél. A büszke édesanya most meg is mutatta gyermekét.CsaládOrigoVéget érhet a pereskedés Pártos Csilla és Pécsi Ildikó közötthttp://www.life.hu/csalad/20171014--veget-erhet-iden-a-pereskedes-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-kozott.htmlMég az idén lezárulhat Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla pere: az elkövetkezendő 1 hónapra 3 tárgyalást is kitűztek. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.