Tízszeres édesapa lesz Eddie Murphy

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Paige Butcher baba Eddie Murphy család várandós terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Eddig Murphy tízedik gyermeke, a színész barátnője, Paige Butcher ugyanis újra babát vár.

Kerekedő pocakkal kapták le a lesifotósok Eddie Murphy 39 éves barátnőjét, Paige Butchert. A kép nyilvánosságra kerülése után a színész szóvivője megerősítette, hogy a pár valóban babát vár.

Eddie Murphy és barátnője, Paige Butcher örömmel tudatják, hogy decemberre várják második gyermeküket" – fogalmazott a szóvivő a People magazinnak.

Az 57 esztendős színész immár tízszeres édesapa lesz: gyermekei hat különböző nőtől születtek. Legidősebb fia, Eric 29 éves, Bria 28, Christian 27, Miles 25, Shayne Audra 23, Zola Ivy 18, Bella Zahra 16, Angel Iris 11, Izzy Ooona pedig 2 esztendős.

Eddie Murphy és Paige Butcher Forrás: AFP/Kevork Djansezian

A magyar futball utánpótlás-nevelésének rejtett oldala – Fiatal tehetség a pályánhttp://www.life.hu/csalad/20180827-a-magyar-futball-utanpotlas-nevelesenek-rejtett-oldala-8-eves-fiatal-tehetseg-a-palyan.htmlA siker mögött jóllehet sokszor a szerencse és a mindenen átívelő őstehetség áll, ám több sporttörténeti példa áll előttünk, melyben az alázatosság, a kitartás és a szorgalom hozta meg a várt sikert. Nagy arra az esély, hogy tíz év múlva Bede Vajk történetére is így tekintsünk vissza. Pillants bele a magyar futball utánpótlásának, gyakran rejtett világába. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoA várandós Voksán Virág elárulta, mi lesz gyermeke nevehttp://www.life.hu/csalad/20180827--a-varandos-voksan-virag-elarulta-mi-lesz-gyermeke-neve.htmlVoksán Virág hamarosan anyuka lesz, és már nagyon várja, hogy megszülessen gyermeke. El is árult néhány titkot a születendő gyermekével kapcsolatban. CsaládOrigo101 kilóval nehezebb férjénél a manchesteri Emma Jane Grundyhttp://www.life.hu/csalad/20180827-101-kiloval-nehezebb-ferjenel-a-manchesteri-emma-jane-grundy.htmlA 158 kilós Emma Jane Grundy éppen 101 kilóval nehezebb férjénél, Stuartnál. Szeretnék megmutatni, hogy ekkora súlykülönbséggel is lehet boldog egy pár. Már három gyermekük van. Család--Elváltak vallottak arról, mi vezetett a szakításhoz: íme, a legkülönbözőbb okokhttp://www.life.hu/csalad/20180827-elvaltak-vallottak-arrol-mi-vezetett-a-szakitashoz-ime-a-legkulonbozobb-okok.htmlA legkülönfélébb okok vezethetnek ahhoz a döntéshez egy párnál, hogy nem folytatják tovább a közös életüket: van, akinek ehhez egy banán is elég, másoknak viszont sokkal súlyosabb törést kell elszenvedniük. Íme, néhány vallomás elváltaktól az indokokról. CsaládThinkstockEgy pszichológiai kísérlet rávilágít a családon belüli agresszió mintakövetésérehttp://www.life.hu/csalad/20180824-pszichologiai-kiserlet-ravilagit-a-csaladon-beluli-agresszio-mintakovetesere.htmlEgy gyermek csak ritkán viselkedik másokkal durván, vagy válik indokolatlanul erőszakossá. Arról korábban már írtunk, hogy mit tehetsz egy ilyen helyzetben szülőként. Most mutatunk egy nagyon érdekes kísérletet, mely remekül rávilágít arra, hogy például a családon belüli agresszió miként képes szinte láthatatlanul átalakítani egy gyermek magatartását, habitusát. CsaládOrigoSzinetár Dóra kisfiával szelfizett: édes fotót posztoltak a nyaralás utolsó reggelérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180826-szinetar-dora-kisfiaval-szelfizett-edes-fotot-posztoltak-a-nyaralas-utolso-reggelerol.htmlSzinetár Dóra családjával töltött néhány mesés napot kedvenc nyaralós helyükön. Az utolsó nap reggelén kisfiával szeflizett.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.