Hat gyermeket hagyott hátra a daganatos betegségben elhunyt Tímea

Forrás: Shutterstock -
betegség halál daganat anya rák gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pest megyei Nyársapáton hat gyermek maradt édesanya nélkül, miután a nőt 38 évesen elvitte a gyilkos kór, a rák. Férje megtörten számolt be arról, hogyan próbálnak túlélni a tragédia után.

Szörnyű tragédia történt a Pest megyei Nyársapáton: hat gyermek maradt édesanya nélkül, miután a nő 38 évesen meghalt, rákkal küzdött. Az apa szomorúan és kétségbeesetten osztotta meg történetüket, és beszélt arról, hogyan élnek a nő elvesztése óta.

Édesanyjuk halála után nagy bajban van a család – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock


Nehéz sorsunk volt, árván találtunk egymásra Timivel.

Blikknek

Amikor bennreked a szó - Így segítsd dadogó gyermeked!http://www.life.hu/csalad/20190517-amikor-bennreked-a-szo-igy-segitsd-dadogo-gyermeked.htmlAmikor óvodás gyermekünk beszéde egyszer csak elkezd akadozni, megrémülünk, mert attól tartunk, valami végleges és megmásíthatatlan tragédia ért minket. Pánikra azonban semmi ok, hiszen sokszor csak átmeneti állapotról van szó. Az életkori dadogásról és a lehetséges megoldásokról Szecskóné Rácz Ilonát, a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat munkatársát kérdeztem. CsaládOrigoMéltósággal és szeretetben elveszíteni egy gyermeket – Gyermekhospicehttp://www.life.hu/csalad/20190517-meltosaggal-es-szeretetben-elvesziteni-egy-gyermeket-gyermekhospice.htmlNincs annál szörnyűbb és kegyetlenebb érzés, mint amikor egy szülő megtudja, hogy a gyermeke halálos beteg, és nincs remény a gyógyulására. Ebben a szinte feldolgozhatatlan fájdalomban kell olyan döntést hoznia, amellyel a félelem helyét átadja az elfogadásnak. CsaládOrigoJennifer Aniston a hírek szerint örökbe fogadná testvére gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20190517-jennifer-aniston-a-hirek-szerint-orokbefogadna-testvere-gyermekeit.htmlNemrégiben vált el Jennifer Aniston a férjétől, Justin Theroux-tól. Azt rebesgetik, hogy a színésznő szeretne édesanya lenni, lehet, hogy örökbe fogadja a testvére gyermekeit. Család--Sorra születnek a nők jogait porba tipró abortusztörvényekhttp://www.life.hu/csalad/20190517-sorra-szuletnek-a-nok-jogait-porba-tipro-abortusztorvenyek-az-egyesult-allamokban.htmlAz abortusz, azaz a terhességmegszakítás a mai napig kényes téma. Melyik erősebb, a nő vagy a magzat joga? Egy korábbi cikkünkben már körbejártuk az abortusz jelenlegi, globális helyzetét, most pedig az Amerikai Egyesült Államok új tendenciájával fogunk foglalkozni. CsaládOrigoKiderült, mennyi gyermeket nemzhetnek életük során a férfiak és a nőkhttp://www.life.hu/csalad/20190517-kiderult-mennyi-gyermeket-nemzhetnek-eletuk-soran-a-ferfiak-es-a-nok.htmlTe is gondolkodtál már azon, hogy hány gyermeket szülhet egy nő élete során? Vagy épp azon, hány csöppséget nemzhet egy férfi? Most itt a tudományos válasz. CsaládOrigoÉdesapjával sétálva kapták le Leonardo DiCaprióthttp://www.life.hu/csalad/20190516-edesapjaval-setalva-kaptak-le-leonardo-dicapriot.htmlRitka fotó készült Leonardo DiCaprióról és édesapjáról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.