Ottalvós nyári táborok az ország különböző pontjain

bűvész lovas tábor ottalvós táborok nyári táborok bennlakásos táborok Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igazi ottalvós, azaz bennlakásos táborok felhőtlen kikapcsolódást biztosítanak a gyermekeknek és otthoni pihenést a szülőknek. Az anyai, apai felügyeletet felváltja az új barátokkal való kapcsolat és a táboroztatók gondos odafigyelése. Remek lehetőséget rejtenek a kisebbek és nagyobbak számára egyaránt, méghozzá a tematikák nyújtotta tudáson és ismereteken kívül a személyes fejlődésükben is.

Négy szuper ottalvós tábor

Nemzetközi nyári tábor a Balatonnál

Fotó: Csaba Gasparik/funside.hu

A magyar táborozók mellett közel 25 országból várnak gyermekeket a tábor szervezői Balatongyörökre. Fiatal és képzett tanári csapat vigyáz és foglalkozik a táborba érkező 8-17 éves gyerekekkel, akik a rengeteg különböző szabadidős program mellett több mint 20-féle foglalkozás közül választhatnak, így akár egy kéthetes tábor sem válik unalmassá számukra. A tábor kétnyelvű: hivatalos nyelvei a magyar és az angol.

További információért látogass el a tábor oldalára.

Élménytábor Kecskeméten

A People Team tábor összesen 21 témát kínál a 7 és 17 éves gyermekek számára, amelyek között a színjátszás és a képzőművészet éppúgy jelen van, mint a robotika, a sport, a tánc és a főzés művészete. Emellett sok-sok játék, csapatérzés és barátkozás van terítéken.

További információért látogass el a tábor oldalára.

Budapesti napközis táborok gyerekeknek


A nyári táborok minden iskolás – sok esetben óvodáskorú – gyermeket nevelő szülő életében fontos szerepet töltenek be. Azon túl, hogy a nyári szünet ideje alatt egyfajta gyermekfelügyeletet látnak el, számtalan készséget és képességet is fejlesztenek, amelyekkel a gyerekek csak nyerhetnek. Most olyan táborokat hoztunk, amelyek kitűnnek a tömegkínálatból, érdekes és különleges tematikájuknak köszönhetően. Olvasd tovább!

Siófoki bűvésztábor

Forrás: nyarigyerektabor.hu

Káprázatos bűvésztrükkök egy héten keresztül egy ottalvós Balaton-parti táborban, ahová 8-18 éves korig várják a gyerekeket. Bűvészetben jártas táborvezetők gondoskodnak arról, hogy a bűvészet iránt érdeklődő fiatalok mindennap új trükköket tanuljanak, és belekóstoljanak a mikromágia izgalmas világába. Játékos varázsigék, cseles kézmozdulatok és látványos trükkök színesítik a tábor hétköznapjait.

További információért látogass el a tábor oldalára.

Lovastábor Vérteslovason

Forrás: verteslovas.hu

A ló körüli tevékenységekre épülő táborban a gyerekek akár napi kétszer is lovagolhatnak, ezenkívül pedig megismerik ezeket a csodálatos állatokat. A tábor programját különböző szabadidős tevékenységek is színesítik, mint a falmászás, a drótkötélpálya és a medencében való lubickolás. 9 éves kortól fogadják a kicsiket.

További információért látogass el a tábor oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.