Hihetetlen: esküvője után pár nappal gyógyult ki súlyos betegségéből az asszony

Forrás: Thinkstock -
betegség esküvő feleség csoda férj kórház túlélés gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mandy Lloydról már az orvosai is lemondtak, amikor a kórházban tartott esküvője után pár nappal a csodával határos módon jobban lett.

Mandy Lloydot januárban szállították kórházba. A 47 éves asszony, akinek betegségét férje, Paul Curran nem akarta elárulni, állapota annyira kritikus volt, hogy az orvosok már nem is bíztak abban, hogy túléli.

Forrás: Thinkstock

Két napot töltött a Stockporti kórház intenzív osztályán, amikor Mandy és Paul úgy döntöttek, nem várnak tovább: alig 7 óra alatt a 62 éves férfi anyakönyvvezetőt szerzett és ott, a kórházi ágynál egybekeltek. Mandy a szertartás követően ismét rosszul lett, hét napot töltött eszméletlen állapotban.

Így dolgozzák fel a gyerekek édesanyjuk halálos betegségéthttp://www.life.hu/csalad/20150210-igy-dolgozzak-fel-a-gyerekek-edesanyjuk-halalos-betegseget.htmlMi, felnőttek, szeretnénk megvédeni gyermekünket a halál realitásától és az ezzel együtt járó gyász terhétől. Úgy gondoljuk, túlságosan fiatalok, ártatlanok, törékenyek mindehhez. Valójában azonban egy halálos betegség és a halál az élet kikerülhetetlen része és nem megvédeni, hanem segíteni kell őket abban, hogy értelmi szintjüknek megfelelően megértsék azt, és hogy megbirkózhassanak a veszteséggel. Család--Katalin hercegnét kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/drlife/20150302-a-terhes-katalin-hercegnet-eros-fajdalmai-miatt-korhazba-szallitottak.htmlA hét hónapos terhes Katalint erős alhasi fájalmak miatt kórházba vitték. Aggódott, hogy születendő gyerekével valami baj van. Dr. Life--Gonosz tréfát űztek a beteg kislányból a netezők – Édesanyja védte meghttp://www.life.hu/drlife/20150305-koboldnak-es-szornyetegnek-csufoltak-a-gonosz-internetezok-a-2-eves-beteg-kislanyt.htmlBüszkén osztotta meg a világhálón egy édesanya beteg kislánya fotóját, így kezdődött a szívtelen internetezők gúnyolódása és csúfolódása.Dr. LifeOrigoNégy tányér spagetti? Egy guriga sajt? Mindez éjszaka? - Ritka betegségtől hízott meg az egyetemista lányhttp://www.life.hu/drlife/20150214-kate-archibald-egyetemista-alvajaro-es-ejszaka-eszik-ezert-hizott-meg.htmlA huszonéves diáklány, Kate Archibald a tanulmányaival járó stresszre fogta tetemes súlygyarapodását, de kiderült, egészen más áll a pluszkilók hátterében.Dr. LifeOrigoEladták Michael Schumacher luxusotthonát – Kórházi ápolásra gyűjt a család?http://www.life.hu/news/20150227-michael-schumacher-norvegiai-ingatlanjat-eladta-a-csalad-a-forma-1-es-pilota-otthoni-apolas-miatt.html2 millió angol fontért, vagyis körülbelül 834 millió forintért adták el a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta norvégiai ingatlanját.News--Egész életét megkeseríti a betegség: depressziójáról vallott Ryan Phillipehttp://www.life.hu/drlife/20150304-ryan-phillipe-szinesz-depressziojarol-vallott-egy-magazinnak-adott-interjujaban.htmlA Kegyetlen játékok sztárja egy magazinnak adott interjújában beszélt őszintén betegségéről, mely gyerekkora óta kínozza.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.