Dögös titkárnőszemüveg segíti Heidi Klum látását

Forrás: Instagram/heidiklum -
modell szemüveg látás Heidi Klum Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum, aki legutóbb iszonyúan kiakadt a fehérneműjében pózoló modelleken, szemüveges lett. Ahelyett azonban, hogy hiúságból rejtegetné, úgy döntött, kiposztolja az Instagramra.

A modell igencsak sok mindent megoszt rajongóival a közösségi oldalán. Korábban például egy fotózáson járt, ahol drasztikusan átalakították a külsejét. Akkor egy előtte-utána fotón meg is örökítette a hihetetlen változást, most pedig szemüvegben szelfizett:

Forrás: Instagram/heidiklum

Az nem kérdés, hogy a model még így is nagyon dögös, amellett azonban nem mehetünk el szó nélkül, hogy miért vág Victoria Beckham arcot? Mármint miért tartja úgy a száját, ahogyan Beckhamné szokta?

Ők a legsikeresebb német csajok:

Ha a leghíresebb és a legbefolyásosabb német nőket keressünk az agyunkban, rögtön Angela Merkel neve ugrik be. Érdemes azonban körülnézni, kik hagytak még mély nyomot bennünk az évek során. Íme, a Life.hu kedvencei!
Gombos Edina kórházban van! http://www.life.hu/drlife/20150417-gombos-edinara-a-tv2-musorvezetojere-ujabb-muteti-beavatkozas-var-mert-szetzuzzak-a-vesekoveit.html Kőkemény beavatkozás vár aTV2 műsorvezetőjére, aki végleg leszámol kínzó betegségével. Dr. Life Origo Gluténmentes világnap Budapesten - Április 18. http://www.life.hu/drlife/20150416-glutenmentes-vilagnap-budapesten-a-lurdy-konferencia-es-rendezvenykozpontban.html Ezrek életét keseríti meg a gluténintolerancia, azaz a lisztérzékenység. A betegség nemcsak a mindennapos táplálkozást nehezíti meg, de kezeletlenül akár az életet is megrövidítheti. Dr. Life Thinkstock Meglepő vallomás: függőséggel küzdött Éden Snjezi http://www.life.hu/drlife/20150416-eden-snjezi-fuggoseggel-kuzdott.html Kiderült, korábban komoly problémákkal kellett a fiatal lánynak megküzdenie. Dr. Life Origo Íme 4 hatásos pszichológiai trükk, hogy kitarts az életmódváltás mellett http://www.life.hu/drlife/20150410-az-eletmodvaltast-ezert-hagyjuk-abba.html Az életmódváltás igénye előbb-utóbb minden ember életébe beköszön. Van, aki időben vált, sokan azonban későn kapnak észbe. A leggyakrabban azonban egy olyan forgatókönyv szerint zajlik a történet, ahol újra meg újra felmerül a gondolat, el is indul a változás, de mégis belebuknak a szereplők az életmódváltásba. Dr. Life -- Klapka György életmentő műtéten esett át http://www.life.hu/drlife/20150416-klapka-gyorgy-uzletember-eletmeno-muteten-esett-at-szivkateterezest-vegeztek-nala.html Az ismert üzletember bár elbagatellizálta szívproblémáit, most mégis önként jelentkezett orvosánál, mert kellemetlen tünetek gyötörték. Dr. Life -- Újabb hírek érkeztek Kozsóról – egyre jobban van az énekes http://www.life.hu/drlife/20150416-kozsorol-az-amokfutok-frontembererol-amerikabol-jo-hirek-erkeztek-egyre-jobban-van-az-enekes.html Kozso jelenleg Amerikában van rehabilitáción, ahonnan barátnője, Keira üzent az énekes állapotáról. Dr. Life Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.