Itt a világ első szexi inkontinencia-bugyija

Forrás: Facebook/confitex -
szexi bugyi inkontinencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vizelettartási zavarokban érintett nők önbizalma könnyen megcsappanhat, amit csak tetéz, hogy a problémát eddig csak nem túl esztétikus kiegészítőkkel lehetett orvosolni. Ennek azonban vége, hiszen piacra került egy forradalmi fehérnemű, ami divatos védelmet nyújt.

A találmány Ausztráliában látott napvilágot, ahol több mint 4,8 millió ember él inkontinenciával. Napjainkig műanyag-alapú fehérneműt kellett viselniük, ami inkább pelenka érzetet biztosít, mintsem felnőtt fehérneműét.

Forrás: Facebook/confitex

A Kiwi cég ConfiTEX nevű terméke azonban különböző színekben és trendi csipkebetéttel nyújt védelmet. A feltaláló-dizájner Frantisek Riha-Scott elmondta, hogy azért öntötte formába elképzeléseit, mert „az inkontinencia-piac forradalomért kiáltott”.

„Speciális sportfehérneműkkel kezdtük a pályafutásunkat profi atléták számára, hogy tisztán és szárazon maradhassanak akár a hosszabb sportesemények során is, amikor esetleg nincs lehetőségük vécére menni. A vizelettartási problémákkal küszködőknek azonban csak szörnyen kinéző darabok álltak rendelkezésükre. Eszembe jutott, hogy segíthetnék, hiszen az érintett nők is megérdemlik, hogy vonzónak és divatosnak érezzék magukat” – mesélte Riha-Scott. A termék nem tartalmaz betétet vagy műanyagot – különleges anyagból készült, ami magába szívja a folyadékot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.