60 évig hordta magzatát a nő - Azt hitték az orvosok, rákos

Forrás: Youtube/Spokesman News -
terhesség daganat rák magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvan évig volt a nő testében a magzat, amire az orvosok azt hitték, daganat. A most 91 éves Estela Meléndez úgy hitte, sosem eshet teherbe. 

Az orvosok azt hitték, daganat van a 91 éves nő testében, ezért egy sor vizsgálat mellett hasi ultrahangot is elvégeztek nála. Amit Estela Meléndez szervezetében találtak, mindenkit megdöbbentett: az asszony hasában ugyanis egy magzat volt, mely feltehetően egy hatvan évvel ezelőtti terhesség alatt halhatott el.

Estela Meléndez Forrás: Youtube/Spokesman News

Estela, elmondása szerint nem tudta, hogy állapotos lett volna. A nő egyébként 74 évig volt házas, férje januárban hunyt el 91 évesen. A házaspár sokáig szenvedett attól, hogy nem lehet gyermekük, a most felfedezett magzat azonban örökké emlékeztetni fogja a nőt, hogy mégis volt egy közös babájuk.

Az orvosok egyébként elvetették annak a lehetőségét, hogy kioperálják a magzatot Estela testéből, a beavatkozás ugyanis túl kockázatos lenne számára.

Estela Meléndez Forrás: Youtube/ Spokesman News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.