motorbaleset felépülés baleset Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károlynak az az utolsó emlékképe a baleset előttről, hogy üzenetet ír szerelmének, aztán motorra pattan. A balesetre és az azt követő két hétre egyáltalán nem emlékszik. A színész most egy interjúban mesélt arról, hogyan gyógyulgat Pikali Gerda segítségével. 

Szinte semmire nem emlékszik a baleset pillanatából és az azt követő két hétből Rékasi Károly. A színész a Borsnak mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról, melyet nem tudott volna végigcsinálni szerelme, Pikali Gerda nélkül.

Forrás: Facebook/ Rékasi Károly

"Hihetetlen, amit végigcsinált velem, mellettem. Ő, az édesanyám, a húgom és az egy szem barátom" - mondta a színész, aki azt is hozzátette, hogy kapcsolatukat megerősítette a baleset.

"Van mellettem egy nő, egy csodálatos nő, aki indokolatlanul mellettem áll a bajban. Értem ezalatt azt, hogy nem köt össze minket sem gyerek, sem papír, szertartás sem szentesítette a kapcsolatunkat, mégis odaadással gondoz. Ez egyértelmű utcába fordította a kapcsolatunkat" - tette hozzá Rékasi megrendülten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.