Kamarás Ivánnak kiújult a gerincsérve

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
színész Kamarás Iván gerincsérv egészség sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész mindig is pörgős életet élt, de a munkája mellett mindig fontosnak érezte, hogy a sport jelen legyen az életében. A jóképű macsónak azonban most egy régi egészségügyi problémája, a gerincsérve újult ki. 

Iván komolyan veszi a szervezete minden apró figyelmeztetését. Fontos számára a mozgás, és az egészséges táplálkozás, hiszen a rengeteg forgatás miatt elengedhetetlen, hogy fitt legyen. - írja a Hot.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Minden ember életében eljön egy olyan pillanat, amikor rájön arra, hogy 20 évesen csak rombolja magát, utána pedig, olyan 40 körül elkezd építkezni, egyszerűen oda kell figyelni! Színész vagyok a testem a munkaeszközöm; kötelességem rendben tartani. Hetente hatszor sportolok, jelenleg az úszás a kedvenc, de jógázni is szeretek. Bár kiújult a gerincsérvem, így azt hanyagolnom kell, emiatt most gyógytornára járok, ami egy nagyon kemény edzés, nem csak rehabilitáció, ezért rendszeresen űzöm" - mesélte a színész, aki a filmforgatások alatt maga végzi a kaszkadőrmutatványokat, így most a gyógyulás a legfontosabb számára.

A hírességeket sem kíméli az idő vasfoga – 6 sztár, aki csúnyán öregszikhttp://www.life.hu/drlife/20150923-lindsey-lohan-tara-reid-es-sorstarsai-minel-oregebbek-egyre-csunyabbak.htmlHat sztár, akiknek élete valamikor mesébe illő volt, irigyelték, bálványozták és elismerték őket. Az egykori hírességek csillaga ma már sokkal halványabban ragyog, mint fénykorukban: ez a tény nemcsak egészségükre, de külsejükre is láthatóan rányomja a bélyegét. Őket nem kíméli az idő vasfoga! Dr. Life--Melltapintás, altájékcsekkolás és társai: 5+1 szűrés, amit évente el kellene végeztetnünkhttp://www.life.hu/drlife/20150922-5-1-szures-amit-evente-el-kellene-vegeztetnunk.htmlA szűrővizsgálatok célja egyrészről a megelőzés, másrészről egyes betegségek lehetőleg még időben történő diagnosztizálása. Sok dolgot „házilag” mi magunk is szűrni tudunk, de vannak olyan szűrővizsgálatok, amelyekért időről időre érdemes szakembert felkeresnünk. Dr. Life--Lola bőrét kiütések árasztották el - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20150923-lola-arcat-es-nyakat-kiutesek-boritjak-a-legujabb-fotojan.htmlA fiatal énekesnő nemrég töltött fel egy képet magáról az Instagramra, ahol a nyakán, és az arcán hólyagos kiütések láthatóak. Dr. Life--Így adjunk több egészséges évet gyermekeinknekhttp://www.life.hu/drlife/20150922-igy-adjunk-tobb-egeszseges-evet-gyermekeinknek.htmlTöbb, mint hatmillió ember túlsúlyos Magyarországon, és küzd meg miatta olyan betegségekkel, mint a magas vérnyomás, cukorbetegség, vagy az ízületi problémák. Az elhízott gyermekekre ugyanez a sors vár, ha nem teszünk valamit még időben. Dr. Life--Törőcsik Mari : „Már állandó istápolásra szorulok”http://www.life.hu/drlife/20150923-torocsik-mari-szineszno-mar-nehezen-viseli-a-korhazat-es-az-allando-istapolast.htmlKorábban úgy értesültünk, hogy rutin vizsgálatokról van szó, később azonban kiderült, hogy tüdőproblémái miatt kérte a kórházba szállítást a színésznő. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huLefagyasztatta agyát Du Hong sci-fi író, hogy később feltámaszthassákhttp://www.life.hu/drlife/20150922-du-hong-sci-fi-irono-lefagyasztatta-agyat-hogy-kesobb-feltamaszthassak.htmlTöbb milliót fizetett a kínai science fiction írónő, Du Hong, hogy hibernálják agyát abban a reményben, hogy ezáltal egy napon újra visszahozzák őt az életbe. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.