Egy plasztikai műtét miatt mondtak le örökre az alkoholról a Playboy-ikrek

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
modell Playboy műtét plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két szőke plasztikcsoda a hírek szerint felhagyott azzal a vad életmóddal, amit a Playboy-villában is folytatott. Ennek oka pedig egészen elképesztő volt.

Kristina és Karissa Shannon egy helyreállító plasztikai műtétre vállalkoztak, hogy ne hasonlítsanak annyira egymásra. Az ikrek régebben több szépészeti beavatkozáson is részt vettek, melyek során az orrukat, és mellüket műtötték meg, de nem voltak megelégedve a végeredménnyel. A legutolsó beavatkozás - melyről lányok a Botched show-ban meséltek - azonban nemcsak a várt hatással ajándékozta meg őket, hanem még az alkoholról is lehozta az ikreket.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Mindezt az orvosaiknak köszönhetik, amikor ugyanis Dr. Terry Dubrow és Dr. Paul Nassif megtudta, hogy a lányok alkoholt ittak az operációk után, elkezdtek kiabálni velük: elmondták nekik, hogy az életüket kockáztatták ezzel a lépésükkel, és még kómába is eshettek volna. Az ikrek ezek hallatán megfogadták, hogy többet nem fogyasztanak szeszes italt, még egy buli kedvéért sem.

Játék közben fulladt meg az ikerpárhttp://www.life.hu/news/20151008-jatek-kozben-fulladt-meg-az-ikerpar-bahreinben.htmlEgy bahraini család otthonában szörnyű tragédia történt: az egyedül játszó gyerekek vízbe fulladtak. News--Máris előkerült a lány, akinek Tom Hanks megtalálta a diákjáthttp://www.life.hu/news/20151007-tom-hanks-diakigazolvanyt-talalt-es-mostanra-elokerult-a-tulajdonos-lany.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tom Hanks a Twitteren üzent egy egyetemi hallgatónak, hogy megtalálta a parkban a diákigazolványát, és ha vissza akarja kapni a dokumentumot, akkor keresse az irodáját. Mostanra meg lett a lány is.NewsOrigoKözeleg a tél! Egy héten belül havazhat - Elő a bundabugyival!http://www.life.hu/news/20151006-egy-heten-belul-havazhat.htmlNem túl jó híreket szállított az Országos Meteorológiai Szolgálat. Jövő héten már előkaphatjuk a bundabugyit a szekrény mélyéről, ugyanis jön a hideg. NewsOrigoFerenc pápa mindenkit átverthttp://www.life.hu/news/20151006-ferenc-papa-megsem-rantotta-le-az-asztalteritot.htmlFurcsa videó látott napvilágot Ferenc pápáról, aki a szentmise közben egy laza mozdulattal lerántja a terítőt a hatalmas gyertyatartókkal megpakolt asztalról. News--Csernobilba újra visszatértek a nagytestű emlősök http://www.life.hu/news/20151006-csernobilba-nagyban-megnott-az-allat-populacio-az-elmult-evekben.htmlHarminc évvel a világ egyik legsúlyosabb nukleáris balesetének helyszínére a jelek szerint újra visszatér az élet. A katasztrófa területén jávorszarvasok, rőtvadak, és farkasok hemzsegnek. News--Más nő nevét suttogta szex közben, majdnem belehalt http://www.life.hu/news/20151006-mas-nevet-mondta-szex-kozben-a-ferj-majdnem-belehalt-a-hibaba.htmlEgy házaspár éppen romantikus éjszakáját töltötte együtt, amikor a férj nem a felesége keresztnevét kezdte el sóhajtozni. A nő nem tétlenkedett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.