Gáspár Laci édesanyja: "A fiam boldogsága segített legyőzni a rákot"

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
betegség Gáspár Laci rák kemoterápia énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nem is lehetne ennél boldogabb: a napokban megszületett harmadik gyermeke, sőt még az édesanyja is felépült a rákból. 

Éva közel 12 kemoterápiás kezelésen van túl. Az asszony szerint valóságos csoda, ami vele történt, melyben fiának hatalmas szerepe van. A büszke nagyi állítja: fia segítette hozzá a gyógyuláshoz. Amikor az egészségi állapota miatt rokkantnak nyilvánították nem is gondolta volna, hogy négy évvel később tele lesz energiával és lendülettel - írja a Story Magazin.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Isten meghallgatta az imádságomat, hála a fiamnak és családjának, immár gyógyultnak mondanak a doktorok, úgy tűnik, legyőztem a rákot. Az orvosok szerint csoda, hogy itt tartok. A mesébe illő gyógyulás szerintem annak köszönhető, hogy végre boldognak látom Laci fiamat, akitől karácsonykor is gyönyörű ajándékot kaptam. Természetesen a menyem, Niki a szülés után is maximálisan számíthat a segítségemre" - nyilatkozta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.