Kiderült: súlyos beteg Jessica Simpson édesapja

Forrás: UPI Photo / eyevine/© United Press International / eyevine. All Rights Reserved./Jim Ruymen -
prosztatarák Jessica Simpson Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson próbál optimista maradni, de nagyon aggódik édeapjáért, akiről nemrég derült ki, hogy rákos. 

Joe Simpsonnál, Jessica és Ashlee Simpson édesapjánál prosztatarákot diagnosztizáltak. A férfi kezeléseket kapott, amikből mostanában próbál felépülni - vallotta egy bennfenntes a People magazinnak.

Jessica Simpson a szüleivel 2009-ben Forrás: UPI Photo / eyevine/© United Press International / eyevine. All Rights Reserved./Jim Ruymen

Az orvosok szerint a beavatkozás jól sikerült, Simpson már dolgozik, emellett pedig az életmódján, az étkezésén is sokat változtatott. Emelett pedig kifejezetten optimista a betegségét illetően.

"A család és a barátai vele vannak, nagyon sokat segítenek neki" - mesélte a Simpson család ismerőse a lapnak.

Sztárok, akik legyőzték a rettegett kórt

Bár még mindig a vezető halálokok között szerepel, a rákot egyre több módszerrel vagyunk képesek legyőzni - vagy legalábbis egy időre visszaszorítani. Ehhez azonban a beteg kitartása és elszántsága is szükséges: az alábbi hírességek bátran néztek szembe a betegséggel.
Fülöp herceg: „40 éve nem kaptam el az influenzát” – Szerencse vagy immunrendszer kérdése?http://www.life.hu/drlife/20161114-fulop-edinburgh-i-herceg-nem-kapta-el-az-influenzat-40-eve.htmlEgy kutatás szerint az 1968 előtt születettek szervezete az influenza néhány típusával szemben ellenállóbb a fiatalabb generációkénál, akiknek immunrendszere nem rendelkezik ellenük ezzel a szupererős védelemmel. Az idősebbek azonban nagyobb eséllyel fertőződnek meg más kórokozók által, amelyekkel szemben viszont éppen az 1968 után születettek bizonyulnak ellenállóbbnak. Dr. Life--Terhesség alatt lett cukorbeteg Csemer Bogihttp://www.life.hu/drlife/20161114-cukorbeteg-lett-a-terhessege-alatt-csemer-bogi.htmlA gyönyörű énekesnőről nyáron derült ki, hogy babát vár. Csemer Bogi annak idején a közösségi oldalán tudatta a hírt a rajongóival. Nagyon boldog volt, de nemrég kiderült, hogy nem felhőtlen a várandósság időszaka: cukorbeteg lett az énekesnő. Dr. Life--Havas Henrik: „A mániás és a bipoláris depresszió határán mozgok”http://www.life.hu/drlife/20161114-havas-henrik-a-manias-es-bipolaris-depresszio-hataran-all.htmlHavas Henriket mindenki a csípős stílusáról ismeri, azonban ez csak egy kényelmes kabát, amit magára öltött: így kevesebb embernek tűnik fel ingadozó kedélyállapota, amit bevallása szerint mániás depresszió, más néven bipoláris zavar okoz. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huMégsem olyan káros a szelfizés?http://www.life.hu/drlife/20161109-a-szelfizes-boldogabba-tehet-nem-olyan-karos-mint-gondoltak.htmlNehéz elhinni, pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy a szelfizés valójában még boldogabbá is teszi azt, aki rendszeresen hódol e szenvedélyének. Pedig egy nemrég készített kutatás szerint nem véletlenül árasztják el a közösségi oldalakat az önfotók: csak 2014-ben például 93 millió szelfi töltődött fel androidos készülékekről, a megkérdezett tinédzserek 91%-a pedig posztolt már magáról ilyen jellegű képet. De mi áll a jelenség hátterében? Dr. Life--Edzéssel ünnepelt Kulka Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20161112-szuletesnapjan-is-edzoterembe-ment-kulka-janos-szinesz.htmlKulka János november 11-én ünnepelte 58. születésnapját, és még ezen a napon sem engedte meg magának, hogy elbliccelje az edzés. Dr. Life--Folyamatosan nő a melle, ezért műtétre gyűjt a 21 éves nőhttp://www.life.hu/drlife/20161112-folyamatosan-nonek-a-mellei-ezert-mutetre-gyujt-a-21-eves-kya-granito.htmlKya Granito mellei folyamatosan nőnek, de nincsen pénze mellkisebbítő műtétre, így az interneten gyűjti a pénzt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.