Kórházba került Sarka Kata és Hajdú Péter kisfia

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatéves Dávidka lábfájdalomra panaszkodott, Kata pedig észrevett a gyerek lágyékán egy dudort. Nagyon megijedt, hogy mi lehet a baj. 

"Kata figyelt fel a lágyéksérv egyértelmű jeleire. Felhívott, én pedig rohantam hozzájuk. Azonnal felkerestük az orvost, aki megállapította, hogy valóban lágyéksérvről van szó, amit műteni kell. Pár napon belül már a kórházban is voltunk" – mondta a Ripostnak Hajdú Péter.

"Katával együtt aggódtuk végig a beavatkozást a folyosón... Amikor Dávidka felébredt, csak ennyit kérdezett: már túl is vagyok rajta? Tényleg megműtöttek? Ebből tudtuk, hogy őt bizony sokkal kevésbé viselte meg az eset, mint bennünket" – mesélte a műsorvezető.

Dávidkát lágyéksérvvel műtötték meg, szerencsére már jól van Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Mi történhetett? A traumatológiáról posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/drlife/20170427-a-traumatologiarol-posztolt-toth-vera.htmlTóth Vera olyan fotót posztolt az Instagramra, ami miatt aggódnak a rajongók. Dr. Life--Mell nélküli testéről mutatott fotót a beteg nő (18+)http://www.life.hu/drlife/20170427-megmutatta-a-mellrak-miatt-megcsonkitott-testet-a-no.htmlElképesztő fotó járta be az internetet, amin egy daganatos nő szerepel: mellamputáció után mutatta meg a heges testét. Dr. LifeOrigoÓvszerből készítenek estélyi ruhát Kínában http://www.life.hu/drlife/20170427-ovszerbol-keszitenek-alkalmi-ruhat-kinaban.htmlElképesztő ruhát álmodott meg egy kínai dizájner: több ezer óvszert használt fel a dressz elkészítéséhez. Dr. LifeAFPÍgy néz ki most a savval leöntött arcú Gessica Notarohttp://www.life.hu/drlife/20170426-teljesen-eltorzult-gessica-notaro-arca-a-savas-tamadas-utan.htmlA fiatal szépség komoly sérüléseket szenvedett, miután egykori szerelme savval öntötte le az arcát. Így néz ki most! Dr. Life--Nyolcéves albínó kislányért kapkod minden modellügynökség: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170425-egy-sziberiai-albino-kislanyert-rajong-a-vilag.htmlEgy 8 éves szibériai kislányt akar minden modellügynökség. Ritka betegsége teszi őt ennyire különlegessé. Dr. Life--Halálos betegséget diagnosztizáltak Delroy Anglin tévésztárnálhttp://www.life.hu/drlife/20170425-halalos-betegseget-diagnosztizaltak-delroy-anglin.htmlBrit tévéműsorban vált híressé Delroy Anglin, akit nemrég egy rendkívül súlyos betegséggel diagnosztizáltak. A leukémia egy súlyos formájával küzd, ami felemészti, vagyis ha nem találnak donorokat a számára, akkor biztosan meg fog halni. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.