Halálos betegséget diagnosztizáltak Delroy Anglin tévésztárnál

Fotó:: Steven Peskett/dcbltd.com -
tévésztár Delroy Anglin halálos betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brit tévéműsorban vált híressé Delroy Anglin, akit nemrég egy rendkívül súlyos betegséggel diagnosztizáltak. A leukémia egy súlyos formájával küzd, ami felemészti, vagyis ha nem találnak donorokat a számára, akkor biztosan meg fog halni.

Meglepő népszerűségre tett szert Delroy Anglin a Nem fizet? Elvisszük! című brit tévéműsorban. A férfit rengetegen imádták, de most nagy segítségre van szüksége. A leukémia egy nagyon súlyos formáját diagnosztizálták nála, és nincs sok ideje.

Jelenleg donorokat keresnek a számára,

de nem sok esély van arra, hogy nagyon gyorsan találnak olyan embert, aki megfelelő lesz.

Delroy Anglin Fotó:: Steven Peskett/dcbltd.com

Nagyon gyorsan szüksége volna egy csontvelő-transzplantációra, hogy képes legyen legyőzni a betegségét. Természetesen közben kemoterápiát is kap, de kétségbeesetten keresik a megfelelő alanyokat. "Az élet egy pillanat alatt megváltozott, amikor közölték a diagnózist. Reméltem, hogy valaki elrontott valamit, de sajnos nem" - mondta a Mirrornak az 56 éves férfi, akinek családja is izgul érte és támogatja őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.